Kadere Karşı dizisi neden bitiyor erken final yapacağı doğru mu? Neden yok, bitti mi?

Kadere Karşı dizisi neden bitiyor erken final yapacağı doğru mu? Neden yok, bitti mi?

Kadere Karşı dizisi neden bitiyor? TV8’de yayınlanan dizinin erken final yapacağı doğru mu? TV8’de yayınlanan Kadere Karşı dizisi, 40. bölümüyle final yapmaya hazırlanıyor. Dizinin final yapma nedeni, seyirci tarafından yeterli ilgiyi görmemesidir.

Kadere Karşı dizisi neden bitiyor?

Kadere Karşı dizisi, yayın saati birçok kez değiştirilen bir yapım olmuştur. Dizide Gazel ve Sultan’ın etkileyici hikayesi anlatılıyordu. Sultan, kızını 2 yaşındayken kaybetmiş ve yıllar sonra Gazel, Sultan’ın kızını bulmasıyla bir araya gelmişti. Dizinin yönetmen koltuğunda Canan Çelik ve Mete Şener ikilisi bulunmaktaydı.

Dizinin ilk sezonunda ilgi çeken hikayesi olmasına rağmen zamanla seyirci kaybetmiş ve reytinglerde düşüş yaşamıştır. Bu nedenle dizi, erken bir şekilde final kararı almıştır.

Kadere Karşı dizisinin final yapma nedenlerinden biri, rakip günlük dizilerin daha fazla ilgi görmesidir. Yazgı, Canım Annem, Aşk ve Umut, Toprak İle Fidan, Emanet, Kan Çiçekleri gibi dizilerin daha popüler olduğu görülmektedir. Ayrıca senaryosunun beğenilmemesi de dizinin final kararında etkili olmuştur. Dizi, 2 Ocak Pazartesi günü son kez ekranlarda izleyicilerle buluşacaktır.

Dizinin oyuncuları

Dizinin oyuncu kadrosunda Emine Ün, Hakan Eratik, Nur Erkul, Gökçem Çoban, Oktay Ekinci, Gözde Mukavelat, Derin İnce, Berk Artıran, Yeşim Alıç, Özcan Varaylı ve Ferdi Akarnur gibi güçlü isimler yer alıyordu. Ancak bu kadronun beklenen ilgiyi sağlayamaması dikkat çekti.

Exit mobile version