“Kadınım” Dizisi Yayın Hakları Krizi Nedeniyle Başlamadan Sona Erdi

"Kadınım" Dizisi Yayın Hakları Krizi Nedeniyle Başlamadan Sona Erdi

Türk televizyon dünyasında son zamanlarda adından sıkça söz ettiren “Kadınım” dizisi, beklenenin aksine yayınlanmadan sona erdi. İbrahim Çelikkol ve Dilan Çiçek Deniz’in başrolde olacağı, NGM yapım şirketinin atv için hazırladığı bu dizi, yayın haklarının Pastel Film’de olması nedeniyle büyük bir krize girdi.

İbrahim Çelikkol ve Dilan Çiçek Deniz’in başrolde olacağı, NGM yapım şirketinin atv için hazırladığı “Kadınım” dizisi, yayın haklarının Pastel Film’de olması nedeniyle krize girdi. Pastel Film, 3 yıl önce “Güneş Tutulması” adıyla Altan Dönmez yönetmenliğinde ve Kerem Bürsin’in başrolünde çekmeyi planladığı bu dizi projesini o dönemde rafa kaldırmıştı. Yeni versiyon için NGM’nin çalışmalara başlamasına rağmen, iki yapım şirketi arasında izin konusunda yaşanan anlaşmazlık nedeniyle dizi ikinci kez rafa kaldırıldı.

NGM, Projeyi Çekmeme Kararı Aldı

Ayça Mutlugil ve Nuray Uslu’nun kaleme aldığı “Kadınım” dizisi, Pastel Film’in son anda dizinin haklarını vermekten vazgeçmesi üzerine NGM tarafından çekilmeme kararı alındı. Bu kararın alınmasının ardından NGM, başrol oyuncuları İbrahim Çelikkol ve Dilan Çiçek Deniz’in yanı sıra “Yetim” rolü için Erkan Avcı ile de anlaşma sağlamıştı. Ancak yaşanan bu gelişmeler, dizinin hayranlarını ve sektörü şaşkına çevirdi.

Dizi projelerinin, yayın hakları, finansman ve oyuncu kadrosu gibi birçok faktöre bağlı olarak ilerlediği bilinmektedir. Ancak “Kadınım” gibi büyük bir beklenti oluşturan bir projenin bu şekilde sonlanması, sektörde nadir görülen bir durum. Önümüzdeki günlerde NGM’nin bu konuda bir açıklama yapması ve yaşanan anlaşmazlığın detaylarını paylaşması bekleniyor. Öte yandan, İbrahim Çelikkol ve Dilan Çiçek Deniz gibi başarılı oyuncuların bu projeden sonra hangi projelerde yer alacakları da merakla beklenen konular arasında.

Exit mobile version