“Kadınım” Dizisine Yeni Katılan Oyuncu: Erkan Avcı!

"Kadınım" Dizisine Yeni Katılan Oyuncu: Erkan Avcı!

İbrahim Çelikkol ve Dilan Çiçek Deniz’in başrollerini paylaştığı “Kadınım” dizisi, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. NGM imzasını taşıyan bu dizi, Emre Kabakuşak yönetmenliğinde ekranlara gelecek. Dizi, evli ve iki çocuklu Yaşar’ın, kendisinden genç bir aşçı olan Güneş’e olan aşk hikayesini ve etrafında yaşananları konu alıyor. Dizinin ilk adı “Güneş Tutulması” olarak belirlenmişti.

Erkan Avcı, “Kadınım” Dizisinde!

Dizinin yeni sezonunda izleyicileri sürpriz bir isim bekliyor: Erkan Avcı. Başarılı oyuncu Erkan Avcı, “Kadınım” dizisine “Yetim” karakteriyle katıldı. Yetim karakteri, oldukça acımasız bir kişiliğe sahip olup, Yaşar’ın en büyük düşmanı olarak karşımıza çıkacak.

Dizi Hakkında Diğer Bilgiler

“Kadınım” dizisi, atv ekranlarında izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. İbrahim Çelikkol ve Dilan Çiçek Deniz’in yanı sıra, yeni sezonda Erkan Avcı’nın da katılmasıyla dizi daha da renklenecek.

Sonuç olarak, “Kadınım” dizisinin yeni sezonu, izleyicilere birçok sürprizle gelmeye hazırlanıyor. Erkan Avcı’nın katılımıyla diziye yeni bir soluk getireceği kesin.

Exit mobile version