Kadir Ezildi’nin acı günü: Hayatımın anlamını yitirdim!

Kadir Ezildi’nin acı günü: Hayatımın anlamını yitirdim!Kadir Ezildi’nin anneannesi Gülhanım Hanım’ın kalp krizi sonucu vefat ettiği öne sürülmüştü. Kadir Ezildi’nin annesi, sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile annesi Gülhanım Hanım’ın vefat haberini doğruladı. Fenomen sunucu sosyal medyadan duygusal bir paylaşım yaptı.

Kadir Ezildi’nin acı günü: Hayatımın anlamını yitirdim

Temizlik programı sunucusu Kadir Ezildi ölüm haberiyle sarsıldı. Kadir Ezildi’nin anneannesi olan Gülhanım Kaplan yaşamını yitirdi. Gülhanım Kaplan’ın kalp krizi nedeniyle yaşama veda ettiği öğrenildi. Kadir Ezildi anneannesi Gülhanım Kaplan ile eğlenceli videolarını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşıyordu. Ancak bu kez acı dolu cümleleri paylaştı.

Kadir Ezildi'nin acı günü: Hayatımın anlamını yitirdim!

“Hayatımın anlamını yitirdim, bacım, arkadaşım, annem, sırdaşım gitti. Gözümün ışığı söndü. “Oyy Kadir, dünya durdukça durasan” dedin bana ama sen durmadın. Asansörlü ev istedin gezecem dedin ölünü bile merdiven indirdiler anamın.”

“Yeni gelin gibi düzgüdüm evine doymadın. Ben şimdi kimin kapısını çalayım, kime bacı diyeyim anneannem., gözümün ışığı… İçine mi doğdu da bana, “Benden razı mısın? Ana gurban ben size iyi baktım mı?” diye sordun…”

“Bacı ben senden razıyım. Rabbim de razı olsun. Hayat devam edecek ama benim iki kolum da kırık. Sen benim hep içimdesin. Yeni evimi görmeden eşyalarıma bakmadan, hayır duanı etmeden gitmedin. Ben sana sarılmaya kıyamazken sen ellerimde öldün . İçim taşıyor ananem ama amelinden öyle eminim ki sen orası için hep çalıştın . Ben dünyada rahat ettirdim seni. Rabbim de ahirette ettirsin. Tüm mesajlarınız için teşekkürler ama şuan kimseye yazacak halde değilim. Dualarınızı bekliyorum.

Exit mobile version