Kan Çiçekleri Baran kimdir, gerçek adı ne?

Kan Çiçekleri dizisinde oynayan Baran kimdir, gerçek adı ne? Kanal 7’nin yayınlayacağı “Kan Çiçekleri” dizisinde Baran karakterini canlandıracak olan Barış Pektaş’ın hayat vereceği duyuruldu. Baran, kan davasının sonlanması için çaba sarf eden bir karakter olarak karşımıza çıkacak ve Seyit’in kızı Dilan ile zoraki bir evlilik yapacak.

Kan Çiçekleri Baran kimdir?

“Kan Çiçekleri” dizisi, aşk, drama ve yer yer gerilim öğeleri barındıran bir hikaye anlatıyor. Baran karakteri, güçlü bir kişilik ve zeki bir beyin yapısına sahip. Ancak ailesinin kan davası, onun hayatını oldukça etkiliyor. Kan davasının sona ermesi için elinden geleni yapmaya kararlı olan Baran, Seyit’in kızı Dilan ile zoraki bir evlilik yapar.

Baran’ın zoraki evliliği, onu ve Dilan’ı birbirine bağlar ve olaylar da burada başlar. Dizinin senaryosu oldukça dikkat çekici bir konuya sahip ve senaryo ekibinde yer alan isimler de oldukça başarılı isimlerden oluşuyor. Başrol oyuncuları da oldukça yetenekli isimler arasından seçilmiş ve dizinin yönetmenliğini üstlenen Ömer Baykul da oldukça başarılı bir yönetmen. Barış Bektaş ise, henüz yeni bir oyuncu olmasına rağmen yeteneğiyle dikkat çekiyor ve bu dizideki performansıyla kariyerine önemli bir adım atmış olacak.

Kan Çiçekleri Baran kimdir, gerçek adı ne?

Kan Çiçekleri dizisinin oyuncu kadrosu

Başrollerinde Barış Baktaş, Yağmur Yüksel, Berkay Çınar, Selinay Taşol, Nalan Örgüt, Erol Yavan, Hasan Ballıktaş, Hilal Kuvvet, Ceyda Pınar ve Dilek Güler’in yer aldığı dizinin senaryosu Nuriye Bilici, Münevver Yıldız, Fatma Özcan ve Ayşem Özge Yıldırım tarafından yazıldı. Dizinin yönetmenliğini ise Ömer Baykul üstlendi. “Kan Çiçekleri”, 5 Aralık 2022 Pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün 16.30’da yayınlanacak. Barış Bektaş ise, İstanbul Ticaret Üniversitesi Muhasebe ve Denetim Bölümü mezunu olan bir oyuncu ve Kan Çiçekleri dizisiyle ilk kez başrolde yer alacak.

Exit mobile version