Kan Çiçekleri yeni bölüm fragmanı İzle! Kan Çiçekleri 55. bölüm fragmanı izle

Kan Çiçekleri yeni bölüm fragmanı İzle! Kan Çiçekleri 55. bölüm fragmanı izle

Kan Çiçekleri yeni bölüm fragmanı İzle! Kan Çiçekleri 55. bölüm fragmanı izle. Kanal 7 dizisi Kan Çiçekleri’nin 55. bölümü merak konusu oldu. Kan Çiçekleri dizisi 2022 yılında yayına başlayan günlük yapımlardan biridir. Unik Film/Rains Pictures imzası taşıyan Kan Çiçekleri dram türünde bir yapımdır. Dizinin yönetmenliğini Levent Türkan ve Ömer Baykul yapmaktadır. Kan Çiçekleri’nin Senaryosu Münevver Yıldız, Nuriye Bilici ve Melike Yılman tarafından yazılmaktadır. Diziye ait tüm detaylar haberimizde.

Kan Çiçekleri yeni bölüm fragmanı İzle!

Senaryo grubunda ayrıca Burak Acar, Günce Miraç Dizman, Necati Küçükazay, Kadir Samet Karaman, Simge Akovalıer, Nursem Banu Özyürek, Fatma Özcan, Ayşem Özge Yıldırım isimleri de yer alıyor. Kanal 7’de yayınlanan Kan Çiçekleri dikkat çeken yapımlar arasındadır. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı youtube sayfasından izleyebilirsiniz.

Kan Çiçekleri konusu ne?

Günlük dizileriyle çok izlenen Kanal 7’nin yeni günlük dizisi Kan Çiçekleri oldu. Kan Çiçekleri hayalleri ile ailesinin geleceği arasında sıkışan Dilan ile Baran’ın hikayesini anlatmaktadır. Dilan ile Baran ailesinde süren kan davasına bir son vermenin yollarını aramaktadır. Karabey ve Demir ailelerinin arasındaki kan davasından Dilan ve Baran’ın aşkı doğacaktır. Mardin’den İstanbul’a uzanan hikayede büyük bir hayat mücadelesi ekrana yansımaktadır.

Kan dökülmesin diye kanlıları Seyit’in kızı Dilan’la evlenen Baran büyük kayıplara yol açan bu kan davasını bitirebilecek mi? Bu zoraki evlilik kan davasını bitirmeye yetecek mi? Ezelden düşman olan Dilan ve Baran yaşananları bir kenara bırakıp birbirlerinin yüzüne bakabilecek mi? İki kalp arasında sert rüzgarlar estiren bu ilişki aşka dönüşecek.

Exit mobile version