Kanal D dizisi Dilek Taşı ne zaman başlıyor? Konusu ve oyuncuları belli mi?

Kanal D dizisi Dilek Taşı ne zaman başlıyor? Konusu ve oyuncuları belli mi?

“Dilek Taşı” Dizisinin Çekimleri Başladı! Dizi Ne Zaman Ekrana Gelecek? Kanal D’nin heyecanla beklenen yeni dizisi “Dilek Taşı”nın çekimleri başladı. Pastel Film imzası taşıyan dizi, etkileyici hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla izleyicileri ekran başına çekmeye hazırlanıyor. Peki, “Dilek Taşı” dizisi ne zaman yayınlanacak? Dizinin konusu nedir? Hangi oyuncular rol alıyor? İşte detaylar!

“Dilek Taşı” dizisinin başrollerini Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay paylaşıyor. 1980’li yıllarda geçen bir hikayeyi konu alan dizi, izleyicilere sürükleyici bir atmosfer sunmayı hedefliyor. Oyuncu kadrosunda Perihan Savaş, Özge Özberk, Teoman Kumbaracıbaşı, Elif Doğan, Çiçek Dilligil, Afra Karagöz gibi başarılı isimler yer alıyor.

Dizinin yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül üstlenirken, yönetmen koltuğunda ise Altan Dönmez oturuyor. Senaryosu Can Sinan tarafından kaleme alınan “Dilek Taşı”, yeni sezonun en iddialı yapımları arasında yer alıyor.

Kanal D dizisi Dilek Taşı ne zaman başlıyor?

Çekimlerine başlanan “Dilek Taşı” dizisi, okuma provasının ardından Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşacak. Ekibin sete çıkmasıyla birlikte yeni sezon için hazırlıklarına hız kesmeden devam eden dizi, merakla beklenen anları izleyicilerle paylaşmaya hazırlanıyor.

“Dilek Taşı” dizisi, heyecan verici hikayesiyle Kanal D’de yeni sezonunda izleyicilerle buluşacak. Dizi hakkındaki gelişmeleri takip etmek ve başrol oyuncularının performansını görmek için ekran başında olmayı unutmayın!

Exit mobile version