Kanal D yaz dizileri güncel listesi 2023

Kanal D yaz dizileri güncel listesi 2023

Kanal D yaz dizileri güncel listesi 2023. Kanal D, her zaman olduğu gibi kaliteli dizileri, eğlence, magazin ve haber programlarıyla izleyicinin tercihi olmaya devam ediyor. Bu yaz da Kanal D’nin yayın akışı izleyicileri büyüleyecek. İzleyicilerin dikkatini çeken ve fragmanlarıyla büyük ilgi gören “Dönence” adlı dizi, İzmir Foça’nın güzelliğiyle de konuşulacak. Yapımcılığını D Media’nın üstlendiği ve yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin yaptığı “Dönence”, 4 Temmuz Salı akşamı ilk bölümüyle ekrana gelecek.

Başrollerini Kerem Bürsin ve Hafzanur Sancaktutan’ın paylaştığı “Ya Çok Seversen” adlı dizi ise Ay Yapım tarafından üretiliyor ve Ali Bilgin tarafından yönetiliyor. Leyla ve Ateş’in hikayesinin anlatıldığı bu dizi, izleyicilerin kalbini ısıtacak.

Kanal D’nin sevilen dizisi “Veda Mektubu” ise sürükleyici hikayesiyle yaz aylarında da izleyicilerin tercihi olmaya devam edecek. Magazin tutkunları için ise “Magazin D Yaz” programı, Chloe Loughnan’ın sunumuyla ekranlarda olacak. Özel röportajlar, davetler, canlı bağlantılar, konserler ve en güncel magazin haberleriyle dolu olan bu program, yaz heyecanını yaşatacak.

Kanal D, bu yaz da izleyicilerin gözdesi olmaya devam ediyor, kaliteli içerikleriyle izleyicileri büyülemeye devam edecektir.

Exit mobile version