Kanal D’nin yeni dizisi Dönence ne zaman yayınlanacak?

Kanal D'nin yeni dizisi Dönence ne zaman yayınlanacak?

Kanal D’nin yeni dizisi Dönence’nin afişi yayınlandı ve dizinin ne zaman yayınlanacağı merak ediliyor. Dizi, başrollerinde Caner Topçu ve Sümeyye Aydoğan’ın yer aldığı bir yapım.

Dönence dizisi ne zaman yayınlanacak?

Dönence’nin konusu, Cannes’dan ödül kazanan “Exceptional” adlı dizinin uyarlamasıdır. İsrail formatlı orijinal dizi, farkındalık yaratan senaryosuyla 2022 MIPCOM Cannes Diversify TV Ödülü’ne layık görüldü. Dönence’nin oyuncu kadrosunda Emre Kınay, Atakan Hoşgören, Didem İnselel, Ogün Kaptanoğlu, Ülkü Hilal Çiftçi, Ahmet Varlı, Doğan Karakaş, Nazlı Çetin, Şebnem Doğruer, Alara Bozbey, Mesut Yılmaz, Edanur Gülbudak, Muammer Tali, Umut Kaya ve Berfin Ant gibi başarılı isimler yer alıyor. Dizi, sıcacık hikayesiyle yakında Kanal D’de yayınlanacak. Çekimlerinin İzmir Foça’da devam ettiği ve afişin büyük beğeni topladığı belirtilmiştir.

Dizinin konusu ve oyuncu kadrosu

Kanal D’nin heyecanla beklenen yeni dizisi Dönence, dikkat çekici afişiyle izleyicileri heyecanlandırdı. Serdar Gözelekli’nin yönetmen koltuğunda oturduğu bu yapımda, İzmir Foça’da gerçekleştirilen çekimlerle büyülü bir atmosfer yaratılıyor. Dönence, ödüllü “Exceptional” dizisinin uyarlaması olup, farkındalık yaratan senaryosuyla Fransa’da 2022 MIPCOM Cannes Diversify TV Ödülü’ne layık görülmüştür.

Dönence’nin başrollerinde Caner Topçu ve Sümeyye Aydoğan yer alırken, Emre Kınay, Atakan Hoşgören, Didem İnselel, Ogün Kaptanoğlu, Ülkü Hilal Çiftçi, Ahmet Varlı, Doğan Karakaş, Nazlı Çetin, Şebnem Doğruer, Alara Bozbey, Mesut Yılmaz, Edanur Gülbudak, Muammer Tali, Umut Kaya ve Berfin Ant gibi deneyimli ve başarılı oyuncular da kadroda yer alıyor. Sıcacık bir hikayesiyle izleyicilerin içini ısıtacak olan Dönence, yakında Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşacak. İzmir Foça’da devam eden çekimlerin ilgi çekici mekanlarıyla da dikkatleri üzerine çekmeyi hedefleyen dizi, seyircilere sürükleyici bir deneyim sunmayı amaçlıyor.

Exit mobile version