Kanal D’nin yeni uyarlama dizisi Royal Pains konusu ile dikkat çekiyor

Kanal D'nin yeni uyarlama dizisi Royal Pains konusu ile dikkat çekiyor

Kanal D’nin yeni uyarlama dizisi Royal Pains konusu ile dikkat çekiyor. Kanal D’nin bir Amerikan uyarlamasını daha izleyicileriyle buluşturmaya hazırlandığı bildiriliyor. Ancak sağlanan arama sonucunda Türkçe uyarlaması yapılan yabancı dizinin isminden bahsetmiyor. Bu nedenle Royal Pains’in diziye uyarlanıp uyarlanmadığı belli değil.

Royal Pains’in uyarlanan dizi olması durumunda, orijinal TV dizisi, önceki işinden haksız yere kovulduktan sonra Hamptons’daki zengin ve ünlülerin kapıcı doktoru olan Hank Lawson adlı bir doktorun etrafında dönüyor Ünlü dizi 2009’da gösterime girdi ve sekiz sezon sürdü. Dizinin ana kadrosunda Hank Lawson rolünde Mark Feuerstein, Evan Lawson rolünde Paulo Costanzo ve Divya Katdare rolünde Reshma Shetty yer almıştı.

Ancak hangi Amerikan dizisinin uyarlanacağına dair daha fazla bilgi olmadan Türkiye versiyonu hakkında konu, oyuncu kadrosu ve sezon sayısı gibi spesifik detaylar vermek mümkün değil.

Kanal D’nin yeni projesi, Amerikan yapımı televizyon dizisi Royal Pains’in Türk versiyonu olacak. Royal Pains, komedi-drama türünde bir dizi olarak 2019 yılında yayınlanmaya başlamış ve 7 sezon boyunca Amerikan halkının kalbinde taht kurmuştu. Şimdi sıra Türk halkına geldi ve Kanal D, bu popüler diziyi tekrar çekmek için kolları sıvadı.

Royal Pains konusu ile dikkat çekiyor

Türk versiyonunun adı henüz belirlenmese de, dizinin konusu ve ana karakteri aynı kalacak. Dizide, başarılı bir cerrah olan Hank Lawson’un gözetimindeki hastanın ölümü sonucu New York’taki işinden kovulması ve kardeşiyle birlikte Hamptons kasabasına taşınması anlatılıyor. Burada, zenginlerin özel doktoru olarak çalışmaya başlayan Hank, farklı hastalıklarla mücadele eden hastalarına yardım ederken aynı zamanda kendi kişisel sorunlarıyla da boğuşuyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda henüz resmi bir açıklama yapılmamış olsa da, Kanal D’nin ünlü isimleri tercih edeceği konuşuluyor. Royal Pains’in Amerikan versiyonunda başrolde Mark Feuerstein yer almıştı. Türk versiyonu içinse hangi ünlü isimlerin düşünüldüğü merak konusu.

Royal Pains’in Türk versiyonu için çekimlerin ne zaman başlayacağı da henüz belli değil. Ancak dizinin, Kanal D’nin son yıllardaki başarılı yapımları olan Üç Kız Kardeşler, Yargı, Camdaki Kız gibi yapımlarının yanında oldukça iddialı bir proje olduğu şüphesiz.

Dizinin, Amerikan versiyonunun hayranları tarafından da oldukça merakla bekleniyor. Royal Pains, Amerikan versiyonuyla hem eleştirmenlerden hem de izleyicilerden olumlu yorumlar almıştı. Dizinin Türk versiyonunun da aynı başarıyı yakalayabileceği konuşuluyor.

Exit mobile version