Kardeşlerim 80. Bölüm fragmanı izle! Youtube Kardeşlerim yeni bölüm fragmanı izle

Kardeşlerim 80. Bölüm fragmanı izle! Youtube Kardeşlerim yeni bölüm fragmanı izle

Kardeşlerim 80. Bölüm fragmanı izle! Youtube Kardeşlerim yeni bölüm fragmanı izle. ATV’de ekrana gelen sevilen dizi Kardeşlerim’in, dün akşam 79. bölümü yayınlandı. Dizinin son bölümünden hemen sonra yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Kardeşlerim 80. Bölüm fragmanı izle

Yayınlanmaya başladığı günden itibaren reyting rekorları kırmaya devam eden Kardeşlerim, dün akşamki bölümüyle de sevenlerinden tam not aldı.

KARDEŞLERİM’İN 80. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ…

Oyuncu kadrosunda Celil Nalçakan, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu, Simge Selçuk, Yiğit Koçak, Su Burcu Yazgı Coşkun, Aylin Akpınar, Onur Seyit Yaran, Cihan Şimşek, Melis Minkari gibi başarılı isimler yer alıyor.

Kardeşlerim 79.Bölüm Özeti

“Neden insanlık sürekli bizde kalıyor, başka gidecek yeri yok mu?”

Ömer büyük bir öfkeyle konaktan ayrılırken, Şevval korku dolu bir halde depoda kilitli kalmıştır. Tolga, Zehra’yı içinde bulunduğu zor durumdan kurtarmak için evlenme yolunda ilerlerken, genç kızın yokluğu fark edilmiş, abisi Şeref peşine düşmüştür. Şengül çok para kazanacağını düşündüğü bir yatırıma girişmeye karar verir. Akif’in birtakım şüpheli tavırları, Suzan’ı harekete geçirirken, Doruk ve Berk cephesinde önemli gelişmeler yaşanır. Akif, beklenmedik bir hamleyle Şevval’i köşeye sıkıştırırken, bu durum hiç umulmadık bir sonuç doğurur.

Exit mobile version