Kendi Düşen Ağlamaz dizisinde Türkan kimdir?

Kendi düşen ağlamaz Türkan

Kendi Düşen Ağlamaz Türkan, Kendi Düşen Ağlamaz dizisinde Kadir Darıca’nın eşi ve Serkan’ın annesi olarak yer almaktadır. Yıllarca mutlu bir evlilik yaşayan Türkan, Kadir’in yaralandığı bir olaydan sonra eşini ve çocuklarını terk etmiştir. Kadir, Nurettin’in eşini büyük bir yangından kurtarmış ancak kendisi yaralanmış ve hastanede uzun süre tedavi görmüştür. Türkan ise bu süreçteki zorlukları iyi yönetememiş ve evi terk etmiştir.

Türkan, evden kaçtıktan sonra kaynanası ve kayınpederine bakmak zorunda kalmıştır. Ancak ne çocukları ne de eşi Kadir, Türkan’ı tekrar eve kabul etmeyecektir. Türkan, sonradan yaptığına pişman olsa da yeniden eve dönme isteğiyle mücadele etmektedir.

Türkan karakterine Kendi Düşen Ağlamaz dizisinde oyuncu Derya Artemel hayat vermektedir. Derya Artemel, 21 Ekim 1980 tarihinde İzmir’de doğmuştur. Dokuz Eylül Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunu olan oyuncu, Zerda, Kırgın Çiçekler, Bitmeyen Şarkı, Aşk ve Mavi, Çocukluk, Kara Tahta gibi yapımlarda rol almıştır. Derya Artemel’in sevgilisi ise Mehmetcan Diper’dir ve bir erkek çocukları vardır.

Kendi Düşen Ağlamaz dizisinde Türkan karakterine hayat veren Derya Artemel’in performansı ve karakterin hikayesi izleyiciler tarafından takip edilmektedir. Türkan’ın evine dönme mücadelesi ve ailenin yaşadığı sorunlar, diziye yeni bir dinamizm katmaktadır.

Exit mobile version