“Kendi Düşen Ağlamaz” Dizisinde Bilge Kimdir? Gerçek Adı Ne?

"Kendi Düşen Ağlamaz" Dizisinde Bilge Kimdir? Gerçek Adı Ne?

TRT 1 ekranlarının popüler dizisi “Kendi Düşen Ağlamaz”da yeni bir karakter izleyiciyle buluşuyor. Batuhan Ekşi, dizide “Bilge” adlı karakteri canlandıracak. Bilge, İtalya’da özel eğitim almış bir pasta şefidir. Dizi, Alize ve Serkan’ın evliliklerini ve aşkını konu alıyor.

“Kendi Düşen Ağlamaz” Dizisine Yeni Katılan Oyuncu: Batuhan Ekşi

Batuhan Ekşi, 13 Ekim 1990 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. 33 yaşında olan oyuncu, 186 cm boyunda ve 80 kg ağırlığındadır. Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü’nden mezun olmuş ve Akademi 35.5’ta Vahide Perçin’den özel dersler almıştır. Batuhan Ekşi, son olarak “Arka Sokaklar” dizisinde rol almıştı.

Sosyal Medya ve Özel Hayat

Batuhan Ekşi’nin Instagram hesabı @eksibatuhan kullanıcı adıyla yer almakta ve yaklaşık 350 bin takipçisi bulunmaktadır. Oyuncunun sosyal medyada çıkan haberlerini ve hesaplarını incelediğimizde sevgilisi hakkında herhangi bir bilgiye rastlayamadık.

Bu yeni katılım, “Kendi Düşen Ağlamaz” dizisinin dinamiklerini ve izleyici ilgisini artırmak için oldukça önemli bir adım olarak görülüyor. Batuhan Ekşi’nin dizide nasıl bir performans sergileyeceği ve karakterinin hikayesinin ne olacağı büyük bir merak konusu.

Exit mobile version