Kerem Bürsin’in yeni dizisi Ya Çok Seversen ne zaman yayınlanacak?

Kerem Bürsin'in yeni dizisi Ya Çok Seversen ne zaman yayınlanacak?

Kerem Bürsin’in yeni dizisi Ya Çok Seversen ne zaman yayınlanacak? Kanal D’nin yeni dizisi “Ya Çok Seversen”e dair bilgiler ve detaylar paylaşıldı. Dizinin başrollerinde Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan yer alıyor. Dizinin yönetmeni Ali Bilgin, senaristi ise Kübra Sülün. Dizi, Ay Yapım tarafından üretiliyor. Dizinin çekimleri başladı ve setten ilk kareler yayınlandı.

Kerem Bürsin’in yeni dizisi Ya Çok Seversen

“Ya Çok Seversen” dizisinin konusu, annesi vefat ettikten sonra küçük yaşta yatılı okula gönderilen ve ailesiyle bir daha buluşamayan Ateş ile gerçek ailesini hiç tanımayan ve insanları kandırarak para kazanan Leyla’nın yollarının kesişmesini anlatıyor. Dizinin kadrosunda Hatice Aslan, Şerif Erol, Cemre Ebuzziya, Nazmi Kırık, Aziz Caner İnan, Mine Kılıç, Oğulcan Arman Uslu, Durukan Çelikkaya, Lara Pera Aslan, Özgün Akaçca ve Adin Külçe gibi başarılı isimler yer alıyor.

Dizinin ne zaman yayınlanacağına dair net bir bilgi verilmemiş, ancak yakında Kanal D’de izleyicilerle buluşması bekleniyor.

Kerem Bürsin’in başarıları

Kerem Bürsin, Türk oyuncu ve modeldir. 4 Haziran 1987 doğumludur. Eğitimini ABD’de tamamladıktan sonra Türkiye’ye dönerek oyunculuk kariyerine adım attı. “Güneşi Beklerken”, “Kuzey Güney” ve “Şeref Meselesi” gibi popüler dizilerde başarılı performans sergiledi. Uluslararası alanda ise “Sen Çal Kapımı” dizisiyle dikkatleri üzerine çekti. Kendisi aynı zamanda sosyal medya hesaplarıyla da geniş bir takipçi kitlesine sahiptir.

Exit mobile version