Kirli Sepeti dizisinden Yasak Elma’ya çok konuşulan gönderme

Kirli Sepeti dizisinden Yasak Elma'ya çok konuşulan gönderme

Kirli Sepeti dizisinden Yasak Elma’ya çok konuşulan gönderme geldi. O sahne sosyal medyada da çok konuşulanlar arasına girdi.

“Kirli Sepeti” Dizisinde “Yasak Elma”ya Gönderme

FOX’ta yayınlanan “Kirli Sepeti” dizisinde, Medyapım’ın fenomen dizilerinden “Yasak Elma”ya eğlenceli bir gönderme yapıldı. Dizinin Nergis karakterini canlandıran Gözde Seda Altuner ile Hayriye karakterini canlandıran Ceren Moray arasında geçen bir sohbette bu gönderme yer aldı.

Göndermenin İçeriği

Nergis karakteri, “Sen bayağı biliyorsun bu entrika işlerini” derken, Hayriye karakteri “Altı sezon Yasak Elma izledim. Yıldız hanım, Ender hanım hep onlardan öğrendik valla entrikaları” şeklinde cevap veriyor. Bu gönderme, dizinin izleyicileri tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı.

Yönetmen ve Senarist

“Yasak Elma”nın son iki sezonunu yöneten Ece Erdek Koçoğlu, “Kirli Sepeti” dizisini de yönetiyor. Dizinin senaryosu ise Merve Girgin Aytekin tarafından yazılmış.

İzleyici Tepkileri

Bu tür göndermeler, dizinin izleyici kitlesi tarafından genellikle olumlu karşılanıyor. Özellikle “Yasak Elma” gibi fenomen bir diziye yapılan gönderme, “Kirli Sepeti” dizisinin de popülerliğine olumlu bir katkı sağlayabilir.

Bu gönderme, dizinin izleyicileri arasında nasıl bir etki yaratacağı merak konusu. Ancak genel olarak bu tür göndermelerin diziler arası bir bağ kurduğu ve izleyici kitlesini memnun ettiği söylenebilir.

Exit mobile version