“Kirli Sepeti”nde Yeni Yüzler: Yasak Elma’nın Emir’i Sahneye Çıkıyor

"Kirli Sepeti"nde Yeni Yüzler: Yasak Elma'nın Emir'i Sahneye Çıkıyor

FOX ekranlarının ilgiyle takip edilen dizisi “Kirli Sepeti”, renkli konusu ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Ahu Sungur ve Su Kutlu’nun performanslarıyla renk kattığı diziye şimdi de iki yeni isim katılıyor. Ece Erdek Koçoğlu’nun yönetmen koltuğunda oturduğu ve Merve Girgin’in kaleminden çıkan “Kirli Sepeti”, Deniz Gündoğdu ve Serkan Rutkay Ayıköz’ü ağırlıyor.

“Yasak Elma”dan “Kirli Sepeti”ne Transfer

Uzun süre “Yasak Elma” dizisinde Emir karakteriyle akıllarda yer edinen Serkan Rutkay Ayıköz, “Kirli Sepeti”nde Kıymet’in (Su Kutlu) sevgilisi olarak hikâyeye dahil oluyor. Ayıköz’ün canlandırdığı Demir karakteri, Hayriye (Ceren Moray) ile de yakınlaşacak ve izleyicilere sürprizler sunacak. Deniz Gündoğdu ise Songül’ün (Ayça Bingöl) eski kocası Yılmaz’ın (Serhat Tutumluer) hayatındaki diğer kadın olarak dizide yer alacak. Yılmaz karakteri, Hatice uğruna ailesini terk etmiş bir figür olarak karşımıza çıkacak.

Bu yeni katılımlarla “Kirli Sepeti”, hikâyesine yeni boyutlar eklemeyi ve izleyicileri şaşırtmayı hedefliyor. Dizi, pazar akşamları seyirciyi ekran başına toplamaya devam edecek ve yeni bölümleriyle hikâyeyi daha da ilginç bir hale getirecek.

Exit mobile version