Kısmetse Olur: Aşkın Gücü Buse Korkmaz kimdir? Buse Korkmaz nereli, kaç yaşında Tiktok adresi ne?

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü Buse Korkmaz kimdir? Buse Korkmaz nereli, kaç yaşında Tiktok adresi ne? Öykü Serter’in sunumuyla haftanın 6 günü yayınlan an program büyük ilgi görünüyor. Programa bugün yeni bir yarışmacı katıldı. Yeni gelin adayı Buse Korkmaz ile ilgili tüm detaylar haberimizde.

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü Buse Korkmaz kimdir?

5 yıl aradan sonra ekranlara yeniden dönen Kısmetse Olur Aşkın Gücü programı, Youtube üzerinden yayınlanıyor. Asıl adı Zeynep Buse Korkmaz olan TikTok fenomeni, Kısmetse Olur: Aşkın Gücü programına dahil oldu.

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü Buse Korkmaz kimdir? Buse Korkmaz nereli, kaç yaşında Tiktok adresi ne?

13 Ocak 2002 yılında doğan Zeynep Buse Korkmaz, 21 yaşındadır. Aslen Erzurumludur. Sosyal medya hesaplarında ‘busekorkmaziniz’ olarak tanınan Buse Korkmaz, TikTok platformunda paylaştığı eğlenceli içerikler ile tanındı. Kısa süre içerisinde sosyal medya hesaplarında takipçi sayısını arttıran fenomen geniş bir kitleye sahip oldu.

TikTok’da çektiği playback, dans, dublaj videolarıyla oldukça büyük kitleye sahip olan Buse Korkmaz’ın TikTok‘da 5.47milyon takipçisi ve 490 milyondan fazla beğenisi bulunuyor. Youtube da 538 bin abonesi ve Instagram‘da 1 milyon takipçisi bulunmaktadır.

Buse Korkmaz Instagram adresi; busekorkmaziniz

Exit mobile version