Kısmetse Olur Yeliz şarkı çıkar! Yeliz Açıkel kimdir, hangi şarkıyı çıkardı?

Kısmetse Olur Yeliz şarkı çıkar! Yeliz Açıkel kimdir, hangi şarkıyı çıkardı? YouTube’ta yayınlanan Kısmetse Olur Aşkın Gücü programında Yeliz adlı yarışmacı dikkat çekti. Giyim tarzı ve güzelliğiyle büyüleyen yarışmacının programdan sonra şarkı çıkarması da büyük ilgi gördü.

Kısmetse Olur Yeliz şarkı çıkar!

Yeliz Kısmetse Olur Aşkın Gücü yarışmasının kadrosunda iddialı açıklamalarıyla ilgi gördü. Güzel yarışmacı, Songül Karlı, Bilal Hancı, Yiğit Mahzuni gibi sanatçıların “Deli Gibi Yüreğime Zorsun” parçasını söyledi.

  Kısmetse Olur Aşkın Gücü Yeliz kimdir?

Yeliz Açıkel yaşamını İstanbul’da sürdürmektedir. Yeliz Açıkel 1998 tarihinde dünyaya gelmiştir. 24 yaşındadır. Güzellik uzmanıdır. Erkek dediğin çirkin olmalı güzellik dediğin kadına özgü birşey yani benim gibi sözleriyle iddiasını ortaya koymuştur.

Kendisiyle ilgilenecek kişinin maço olması gerektiğini en azından kendisine söz dinletecek birisinin olması gerektiğini söylemiştir. 5. Sinemanın Kral ve Kraliçesi yarışmasında 2. olmuştur. Yarışma sonrası Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimi almıştır. Yeliz Açıkel stili ile sosyal medyada yoğun övgü almaktadır.

Yeliz Açıkel’in instagram hesabı için tıklayın…

Kısmetse Olur Yeliz şarkı çıkar! Yeliz Açıkel kimdir, hangi şarkıyı çıkardı?

 

Exit mobile version