Kıvanç Talu nerede, menajerinden açıklama geldi

Kıvanç Talu nerede, menajerinden açıklama geldi

Kıvanç Talu nerede, menajerinden açıklama geldi. Dolandırıcılık iddiaları ve menajerinin açıklaması, büyük bir şaşkınlık ve merakla karşılandı. Soruşturma sürecinin nasıl ilerleyeceği ve Kıvanç Talu’nun kariyerinin bundan sonra nasıl etkileneceği merak konusu oldu.

Kıvanç Talu’nun Menajerinden Açıklama: “Bugünden Sonra İş İlişkimiz Olmayacak”

Sosyal medya fenomeni ve oyuncu Kıvanç Talu ile eşi Beril Talu’nun reklam sektörüne yatırım yapıyoruz bahanesiyle onlarca kişiyi 100 milyon TL dolandırdıkları iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Çiftin pazartesiden beri haber alınamadığı ve sosyal medya hesaplarını kapattıkları belirtildi. Bu iddiaların ardından Kıvanç Talu’nun menajeri Funda Şebnem Oskan, yazılı bir açıklama yaptı.

Menajerinden Açıklama

Funda Şebnem Oskan, Kıvanç Talu’nun menajeri olarak, “Sayın cast direktörleri ve arkadaşlarım… Bugün öğrendiğim üzere güncel sunum dosyamda yer alan Kıvanç Talu adlı oyuncunun haber sitelerinden aldığım bilgi ve yakın dostlarımın uyarısı üzerine hakkında soruşturma olduğu bilgisi edinilmiştir. Bugüne kadar olan bir sinema filmi sözleşmemiz haricinde herhangi bir iş ilişkiniz olmamıştır. Bugünden sonra da olmayacaktır. Bilgilerinize sunarım…” ifadelerini kullandı.

Son Projeleri

Kıvanç Talu, son olarak Buğra Gülsoy, Hande Doğandemir ve Seçkin Özdemir ile “Yaren Leylek” adlı filmde rol almıştı. Menajerinin açıklaması, Kıvanç Talu’nun gelecekteki projeleri için belirsizlik yarattı.

Exit mobile version