Kıvanç Tatlıtuğ ne kadar yardım yaptı? Kıvanç Tatlıtuğ 2. kez bağış yaptı!

Kıvanç Tatlıtuğ ne kadar yardım yaptı? Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ilimizde yıkıcı etkiye sahip iki depremde yaşanan binlerce can kaybı ülkemizi yasa boğdu. Yurt dışından gelen ekiplerin de yer aldığı kurtarma çalışmaları devam ederken bir kez daha kara günlerde ne kadar yüksek ölçüde birlik içinde olduğumuzu gözler önüne serdik. Birçok ünlü ise İstanbul’da yardım çalışmalarına katılıyor. Kıvanç Tatlıtuğ ikinci kez yardım yaparak gönülleri kazandı.

Kıvanç Tatlıtuğ ne kadar yardım yaptı?

Kahramanmaraş depremleri sonrasında kurtarma çalışmaları devam ederken, diğer yandan da bölgede oluşan ihtiyaçların karşılanması hayati bir önem taşıyor. Gerek temel ihtiyaçlar gerek çadır gerekse mobil tuvaletler için çaba gösteren Haluk Levent’e ünlü isimlerden de yardım yağıyor.

Kıvanç Tatlıtuğ ne kadar yardım yaptı? Kıvanç Tatlıtuğ 2. kez bağış yaptı!

“Hayatımda kalbim hiç bu kadar ağrımadı” diyen Kıvanç Tatlıluğ geçtiğimiz günlerde 200 bin TL nakdi bağış ve lojistik ihtiyaç yardımı sağlamıştı. Tatlıluğ  depremzedeler için AHBAP’a bir bağışta daha bulundu. Oyuncu bu sefer de 950 bin TL daha bağışta bulundu. Twitter’dan açıklama yapan Haluk Levent, oyuncuya teşekkür etti.

 

Exit mobile version