Kızıl Goncalar dizisi ne zaman yayınlanacak? İşte duyurulan yayın tarihi

Kızıl Goncalar dizisi ne zaman yayınlanacak? İşte duyurulan yayın tarihi

Kızıl Goncalar dizisi ne zaman yayınlanacak? İşte duyurulan yayın tarihi ve dizinin konusu, oyuncuları hakkında detaylar.

“Kızıl Goncalar” Dizisi Yayın Tarihini Duyurdu

Gold Film’in yapımcılığını üstlendiği ve Faruk Turgut’un yapımcı koltuğunda oturduğu FOX’un yeni dizisi “Kızıl Goncalar”, 18 Aralık Pazartesi günü ekran yolculuğuna başlayacak​​.

Dizi, Özcan Deniz’in canlandırdığı seküler bir Atatürkçü olan Levent ve Özgü Namal’ın oynadığı, muhafazakar bir tarikat içinde yaşayan Meryem’in hikayelerini ele alıyor. İki farklı dünya görüşünün çatışmasının yanı sıra, evlat teması üzerinden aile ve bağlarının gücüne odaklanıyor​​.

Oyuncu Kadrosu ve Yapım Ekibi

Özcan Deniz ve Özgü Namal dışında Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı, Hazal Türesan ve daha birçok değerli oyuncuyu içeren zengin kadrosuyla dikkat çekiyor. Ömür Atay yönetmenliğinde ve Necati Şahin’in senaryosu ile “Kızıl Goncalar” izleyici beklentilerini yüksek tutuyor​​.

FOX ekranlarının merakla beklenen yeni dizisi “Kızıl Goncalar”, güçlü oyuncu kadrosu ve sürükleyici hikayesiyle 18 Aralık’ta izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Dizi, inanç ve düşünce ayrılıkları arasındaki çatışmalara rağmen, anne ve baba olmanın evrensel gücünü vurgulayarak dikkat çekici bir tema işliyor. Özcan Deniz ve Özgü Namal’ın yanı sıra sektörün seçkin isimlerinin yer aldığı “Kızıl Goncalar”, hikaye anlatımıyla ve sahne arkasındaki deneyimli ekip ile izleyicilere unutulmaz anlar vaat ediyor​​.

Exit mobile version