Kızıl Goncalar dizisine Aile Bakanlığı’ndan veto

Kızıl Goncalar dizisine Aile Bakanlığı'ndan veto

FOX’un Gold Film imzalı dizisi “Kızıl Goncalar”ın çekimlerine yönelik engeller devam ediyor. Dizinin bu sabah Okmeydanı Darülaceze’deki çekim izinleri iptal edildi. Daha önce, Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı ve milyonlarca lira harcanarak yeniden dekore edilen iki mekanındaki çekim izinleri, tüm ödemeler yapılmış olmasına rağmen iptal edilmişti.

Çekim İzinlerinin İptali

Bu sabah, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na bağlı olan Okmeydanı Darülaceze’den gelen talimatla, dizinin doktor Levent karakterini canlandıran Özcan Deniz’in hastane sahnelerinin çekildiği mekandaki çekim izinleri iptal edildi. Bu, dizinin setinin ikinci kez durmasına neden oldu.

Dizinin Geleceği

Çekimler için yeni mekan arayışına başlandı. Özcan Deniz ve Özgü Namal’ın başrol oynadığı dizinin yeni bölümü, bu akşam saat 20.00’de FOX’ta yayınlanacak. Dizinin çekimlerine yönelik bu engeller, yapım ekibini zorlu bir sürece sokmuş durumda.

“Kızıl Goncalar” Dizisinin Konusu

“Kızıl Goncalar”, Faniler adlı hayali bir tarikatın hikâyesini anlatıyor. Dizi, geçen hafta ilk bölümüyle ekrana gelmiş ve dikkatleri üzerine çekmişti. Bu engeller, dizinin prodüksiyon sürecini ve yayın takvimini etkileyebilir.

Exit mobile version