Kızılcık Şerbeti 21 Nisan Cuma günü yayınlanacak mı?

Kızılcık Şerbeti 21 Nisan Cuma günü yayınlanacak mı? Show TV’nin sevilen dizisi “Kızılcık Şerbeti” 21 Nisan 2023 Cuma günü bayram nedeniyle yayında olamayacak. RTÜK tarafından alınan karar gereği 14, 21, 28 Nisan ve 5 ve 12 Mayıs tarihlerinde yayınlanamayacak. Show TV bu tarihlerde Kızılcık Şerbeti dizisi yerine RTÜK tarafından gönderilen belgeseli yayınlamak zorunda kalacak. Eğer Kızılcık Şerbeti dizisi yayın yasağına rağmen yayınlanmaya devam ederse yayın iptal cezası verilecektir.

Kızılcık Şerbeti 21 Nisan Cuma günü yayınlanacak mı?

Kızılcık Şerbeti 21 Nisan yayımda olmayacak çünkü RTÜK tarafından 5 kez durdurma ve para cezası aldı ve 21 Nisan 2023 Cuma günü yürütme cezası bulunuyor. Dizi iki farklı aileyi konu alır ve gündemden düşmez.

Kızılcık Şerbeti dizisi, 19 Mayıs 2023 tarihinde ekranlarda olmaya devam edecektir. Zaten 21 Nisan Cuma günü Ramazan Bayramı nedeniyle yayında olmayacaktı ve ceza 4 bölüme düşecekti. Ancak Show TV 5 bölüm belgesel yayınlayacak.

Kızılcık Şerbeti 21 Nisan Cuma günü yayınlanacak mı?

Ünlüler de yayın durdurma ve para cezası sebebiyle Kızılcık Şerbeti’ye tepki gösteriyor ve diziye destek veriyorlar. Başarılı oyuncu kadrosuyla da dikkat çeken Kızılcık Şerbeti, yayın yasağının kalkmasının ardından tekrar izleyicisiyle buluşacak.

Oyuncu kadrosu

Dizi oyuncu kadrosunda Barış Kılıç, Evrim Alasya, Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Settar Tanrıöğen, Sibel Taşçıoğlu, Selin Türkmen, Sevim Erdoğan ve Yiğit Dikmen gibi ünlü isimler yer alır. Senarist kadrosunda ise Melis Civelek ve Zeynep Gür bulunur.

Exit mobile version