Kızılcık Şerbeti 28. bölüm fragmanı izle

Kızılcık Şerbeti 28. bölüm fragmanı izle

Kızılcık Şerbeti’nin 28. bölümünde, Abdullah ve Alev Pembe tarafından yakalanıyor. Tanıtımda, Umut ve Nursema’nın nikah töreniyle ilgili mutlu anlar ve takı töreninde yaşananlar da dikkat çekiyor. Kızılcık Şerbeti 28. bölüm fragmanı izle. Abdullah, Alev’in kolyesini takmaya çalışırken Pembe’nin şok olduğu bir yakın mesafe yaşanıyor. Ayrıca, Abdullah’ın oğlu Fatih’in Aylin ile görüşmesi konusunda endişelenmesi ve düğün yemeğinde Alev’in davranışlarının Pembe ve Abdullah’ı karşı karşıya getirdiği belirtiliyor. Yeni bölüm Cuma akşamı Show TV’de yayınlanacak.

Kızılcık Şerbeti 28. bölüm fragmanı izle

Show TV’nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti’nin 28. bölümüne dair nefes kesen üçüncü tanıtım yayınlandı. Tanıtımda, Umut ve Nursema’nın nikah töreninden mutlu anlar görülürken, takı töreninde yaşananlar merak uyandırıyor. Abdullah, Alev’in kolyesini takmaya çalışırken Pembe’nin şok olduğu bir an yaşanıyor. Heyecan dolu tanıtımın ardından gelecek bölümde neler olacağı büyük bir merak konusu haline geldi.

Abdullah, oğlu Fatih’in farklı davranışlarından şüphelenerek onu takip etmeye başlar. Bu süreçte, Fatih’in Aylin ile görüştüğünü öğrenir. Abdullah, bu ilişkinin sona ermesi gerektiği konusunda net bir tavır takınırken, Fatih ise bunun için çabaladığı ancak Aylin’in oyunlarıyla engellediği bir durumla karşı karşıyadır. Fatih, durumu düzeltmeye çalışırken asıl endişesi, konunun Doğa’nın bilmesini engellemektir.

Mustafa’nın babasına kızıp habersizce yarışma programına katılmasıyla başlayan olaylar, Abdullah’ın ne kadar öngörülü olduğunu bir kez daha gösterir. Kıvılcım ve Ömer ise kısa bir tatil için baş başa kalacakları bir fırsat yakalarlar. Umut ve Nursema’nın nikahı, her iki aileyi de mutlu ederken, nikah sonrası düzenlenen düğün yemeğinde Alev’in düşüncesiz davranışları, Pembe ve Abdullah’ı karşı karşıya getirir.

Kızılcık Şerbeti’nin heyecan dolu 28. bölümü, Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de izleyicilerle buluşacak. Merakla beklenen gelişmelerin yanı sıra, karakterler arasındaki ilişkilerin nasıl şekilleneceği ve olayların nasıl bir seyir izleyeceği izleyicileri ekrana bağlayacak.

Exit mobile version