Kızılcık Şerbeti başrol oyuncuları RTÜK cezasına isyan etti!

Kızılcık Şerbeti başrol oyuncuları RTÜK cezasına isyan etti! RTÜK, kadına şiddet içeren sahnelerden ötürü Kızılcık Şerbeti dizisine ağır cezalar verdi. Katıldıkları yayında cezaya itiraz eden Kızılcık Şerbeti dizi oyuncuları, “Dizinin rahatsız eden tarafı bu kadar gerçekçi olması. Utanç verici bir karar” siteminde bulundu.

Kızılcık Şerbeti başrol oyuncuları RTÜK cezasına isyan etti!

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu, bazı televizyon kanallarına cezai yaptırım uyguladı. RTÜK, din ve kadına şiddet sahnelerinden dolayı gelen şikayetlerin ardından Show TV’ye dizi sebebiyle 5 kez program durdurma ve en üst sınırdan idari para cezası yaptırımı uyguladı. “Fatih Altaylı ile Bire Bir” programına konuk olan dizinin başrol oyuncuları ise karar tepki gösterdi.

Kızılcık Şerbeti başrol oyuncuları RTÜK cezasına isyan etti!

“Utanç verici bir karar”

Kızılcık Şerbeti’nde ‘Nursema’yı canlandıran Ceren Yalazoğlu Karakoç, “Dizinin rahatsız eden tarafı bu kadar gerçekçi olması. Utanç verici bir karar” dedi. Dizide sert tavırlarıyla bilinen Kıvılcım’ı oynayan Evrim Alasya ise “21. yüzyılda yaşıyoruz ya bunu tartışıyor olmak şu anda… Gerçekten anlamıyorum” diyerek tepki gösterdi. Kızılcık Şerbeti’nde Alev’i oynayan Müjde Uzman ise “Beğenmiyorsan izleme” diyerek sitem etti.

Exit mobile version