“Kızılcık Şerbeti” dizisinde oynayan Feyza Civelek’in yaşadığı olay Sandık Kokusu’na konu oldu

"Kızılcık Şerbeti" dizisinde oynayan Feyza Civelek'in yaşadığı olay Sandık Kokusu'na konu oldu

“Kızılcık Şerbeti” dizisinin popüler karakterlerinden Nilay’ı canlandıran Feyza Civelek’in gerçek hayatta başından geçen bir olay, “Sandık Kokusu” dizisinin senaryosuna ilham kaynağı oldu. Bu olay, dizinin yaratıcılarından biri olan Melis Civelek’in kızı Feyza Civelek ile ilgili.

“Sandık Kokusu” Dizisindeki Yansıması

“Sandık Kokusu” dizisinde, Demet Akbağ’ın canlandırdığı Filiz karakteri, torunu Kuzey’i bir otobüs yolculuğu sırasında kaybediyor. Bu dramatik olay, aslında Feyza Civelek’in çocukken yaşadığı bir anıdan esinlenilmiş. Gerçek hayatta yaşanan bu olay, dizide Filiz ve Karsu arasındaki çatışmanın başlangıcı olarak işleniyor.

Dizinin Yapım Ekibi

“Sandık Kokusu” dizisi, Show TV’nin yeni ve iddialı projelerinden biri. O3 Medya’nın imzasını taşıyan dizinin dünyasını Zeynep Günay kurmuş, yönetmenliğini ise Nezaket Coşkun üstlenmiş. Ünlü oyuncular Demet Akbağ ve Özge Özpirinçci, dizide anne-kızı canlandırıyor.

Feyza Civelek’in Rolü ve Etkisi

Feyza Civelek, “Kızılcık Şerbeti”nde Nilay karakteriyle tanınıyor. Annesi Melis Civelek’in bu gerçek hayat hikayesinden esinlenerek “Sandık Kokusu” dizisine yön vermesi, dizinin derinliğini ve gerçekçiliğini artırıyor.

Exit mobile version