Kızılcık Şerbeti kadrosuna yeni oyuncu!

Kızılcık Şerbeti kadrosuna yeni oyuncu! Kızılcık Şerbeti dizisi her hafta reytinglerini artırıyor. Ketche lakaplı yönetmen Hakan Kırvavaç’ın çektiği Show TV’de ekrana gelen diziyi Melis Civelek ile Zeynep Gür kaleme alıyor. Nursema ve Umut’un hüzün dolu aşk hikayesinin seyirciyi sarstığı dizinin kadrosuna yeni bir oyuncu katılacak.

Kızılcık Şerbeti kadrosuna yeni oyuncu!

“Buket” karakteri Alev ve Umut’un arkadaşı olarak diziye dahil olacak. Rolü Aslı Öbekçi canlandıracak. Bu arada dizinin ana castından ayrılan hiçbir oyuncunun olmadığı da öğrenildi.

Kızılcık Şerbeti kadrosuna yeni oyuncu!

Kıvılcım’a olan duygularını ailesine açıklayan Ömer, iki aile arasındaki dengeleri değiştirecek bir hamle yapıyor. Ömer’in “Ben Kıvılcım’la evlenmek istiyorum” sözleri dikkat çekerken Doğa, gözyaşları içinde Fatih’in yanına gidiyor. Kıvılcım ve Ömer ilişkisi ile ilgili yaşanacaklar merakla beklenirken, Nursema ve Umut aşkı da büyük bir krizle karşı karşıya kalıyor. Umut, Nursema’nın başkasıyla zorla evlendirileceğini öğrenince onu kaçırmaya karar veriyor ancak karşısına Abdullah çıkıyor. Nursema’nın imam nikahının kıyıldığı görülürken soluksuz izlenecek bir bölüm sizleri bekliyor.

Exit mobile version