Kızılcık Şerbeti sezon finali ne zaman?

Kızılcık Şerbeti sezon finali belli oldu. Show TV ve Gold Film arasındaki görüşmeler netice verdi. Show TV ve Gold Film arasındaki görüşmeler sonuçlandı ve 5 bölüm ceza alan ve set çıkamayan “Kızılcık Şerbeti” set ekibine önemli bir haber geldi. “Kızılcık Şerbeti” dizisi, 2023-2024 sezonunda da ekranlarda olacak. Oyuncular ve set ekibi, bu sayede gelecek sezon için de endişelerini gidermiş oldu.

Kızılcık Şerbeti Sezon Finali Ne Zaman Yapılacak?

“Kızılcık Şerbeti” dizisinin sezon finali, 16 Haziran 2023 Cuma günü yapılacak ve dizi ekranlardan vedalaşacak. Ceza bittikten sonra, dizi 16 Haziran 2023’e kadar 5 bölüm daha ekranlarda kalacak. Set ekibinde 2 bölüm stok bulunuyor ve oyuncular, son üç bölümün çekimlerini Mayıs ayında yapacaklar.

Kızılcık Şerbeti sezon finali ne zaman?

Yeni Sezon Ne Zaman Başlayacak?

“Kızılcık Şerbeti” dizisi, 2. sezonunda da Show TV ekranlarında yayınlanacak. Yapımcı firma, dizinin çekimlerine 5 hafta ara vermişti ve Haziran ayında yayınlanmayacaktı. Yeni sezon, 15 Eylül 2023 tarihinde başlayacak ve değişen tarihler olduğunda sizlerle paylaşılacak.

Sezon Finali Planları

“Kızılcık Şerbeti” dizisinin sezon finali senaryoya göre 1 bölüm öne veya bir bölüm ileriye alınabilir, ancak yapımcı firma, etkileyici ve akılda kalıcı bir sezon finali ile izleyiciye veda etmek istiyor. Haziran ayında izleyici sayısı az olduğu için, Show TV diziyi yayınlasa bile zarar edecektir.

Exit mobile version