Kızlıcık Şerbeti 29. bölüm sezon finali fragmanı yayında

Kızlıcık Şerbeti 29. bölüm sezon finali fragmanı yayında

Kızlıcık Şerbeti 29. bölüm sezon finali fragmanı yayında. Star TV’nin en tartışmalı dizilerinden biri olan Kızılcık Şerbeti 9 Haziran günü final yaparken, son bölüm için tanıtım fragmanı da yayınlandı.

Kızlıcık Şerbeti 29. bölüm sezon finali fragmanı

Show TV’nin popüler dizisi “Kızılcık Şerbeti”nin 29. bölüm fragmanı yayınlandı. Sıla Türkoğlu, Ceren Karakoç ve Doğukan Güngör’ün başrollerini paylaştığı dizinin sezon finali bölümünde heyecan dorukta. Fragmanda, Pembe’nin Abdullah’a yönelik ağır eleştirileri ve Doğa’nın intikam ateşinin yükseldiği görülüyor. Özellikle Pembe’nin, Alev’e “Kendine gelince nasıl da modern oluyorsun” diyerek ayar vermesi dikkat çekiyor.

Fragmanın bir başka kısmında ise yeni evliler Nursema ve Umut’un haciz şoku yaşadığı görülüyor. Pembe, Alev ve Abdullah’ı yakalar ve ikisine de sözleriyle sert bir şekilde tepki gösterir. Pembe’nin sert tepkisi, yeni bölümün en dikkat çekici sahnelerinden biri olacağa benziyor.

Dizinin sezon finalinde Pembe’nin ayrıca “Kuytu köşelerde evli barklı adama kolye taktırmaya utanmadınız değil mi?” dediği sahne de öne çıkıyor. Bu sahne, sezon finalinin bir başka önemli noktasını oluşturuyor.

Alev ise kendisini savunmayı sürdürüyor: “Ben utanılacak bir şey yapmadı. O esnada siz yanımda olsaydınız ben sizden yardım isterdim” diye konuşuyor. Ancak Pembe, bu savunmaya karşı oldukça sert bir yanıt veriyor: “Zaten asıl sorun benim kocamın sizin yanınızda olması!” Bu çekişmeli diyalog, sezon finalinde izleyicilere heyecanlı anlar yaşatacak gibi görünüyor.

Exit mobile version