Komedi dizisi Prens ne zaman yayınlanacak?

Komedi dizisi Prens ne zaman yayınlanacak?

Prens” adlı komedi dizisi 16 Haziran’da BluTV’de yayında olacak. Türkiye’nin önde gelen online video platformu BluTV, Müşvik Guluzade yapımcılığında MGX Studio ve MGX Film tarafından hayata geçirilen eğlenceli tarihi komedi dizisi “Prens”i yayınlamaya hazırlanıyor. Bülent İşbilen’in yönetmenliğini üstlendiği dizi, Giray Altınok ve Kerem Özdoğan tarafından kaleme alınan senaryosuyla dikkat çekiyor.

“Prens”, Türkiye’nin ilk yerleşik “Virtual Production” stüdyosunda sanal prodüksiyon teknolojisiyle çekilen bir yapım olma özelliğini taşıyor. Dizinin kadrosunda Giray Altınok, Ceyda Düvenci, Derya Pınar Ak, Çağdaş Onur Öztürk, Canberk Gültekin, Burak Topaloğlu, Serdar Orçin, Aslı Tandoğan, Bahadır Vatanoğlu, Yılmaz Gruda, Onur Özaydın ve Hüseyin Avni Danyal gibi başarılı oyuncular yer alıyor.

Komedi dizisi Prens ne zaman yayınlanacak

“Prens” dizisi, tarihi dizilere farklı bir bakış açısı getirerek izleyicileri eğlendirmeyi hedefliyor. Hikâyesinde adı bile belirtilmeyen, genellikle kimse tarafından sevilmeyen ortanca kardeşin maceralarını konu alan dizi, sarkastik, kompleksli, korkak, kırılgan, zalim ve sinir bozucu bir karakter olan “Prens” ile izleyicileri güldürmeyi amaçlıyor.

“Prens”, entrikalar, ihanetler, aşklar, yol ayrımları, ölümler, doğumlar, hırslar, vazgeçişler ve tutkularla dolu bir komediyi seyircilerin karşısına çıkaracak. “Prens”in taht yolculuğu, “Bongomia” tarihini tamamen değiştirecek olaylarla dolu olacak.

Dikkat çeken bir diğer nokta ise “Prens” dizisinin dünyada nadir kullanılan “Virtual Production” teknolojisiyle çekilmesidir. Avrupa ve Amerika sinemasında sıklıkla kullanılan bu teknik, projenin büyük bir kısmının sanal mekanlarda çekilmesine olanak sağlıyor. Oyuncular ve yönetmen, farklı mekân ve zamanlarda geçen sahneleri tek bir mekânda çekerek sinematik bir deneyim yaşama imkanı buluyor.

“Prens” dizisi, 16 Haziran itibariyle BluTV platformunda tüm bölümleriyle yayınlanacak. İzleyiciler, bu komik ve ilgi çekici yapımı BluTV üzerinden takip edebilecekler.

Exit mobile version