Kopuk dizisinde avukat Sera kimdir, gerçek adı ne?

Kopuk dizisinde avukat Sera kimdir, gerçek adı ne?

Kopuk dizisinde avukat Sera kimdir, gerçek adı ne? İşte Biran Damla Yılmaz’ın canlandırdığı avukat Sera karakteri hakkında detaylı bilgiler.

“Kopuk” Dizisi ve Avukat Sera Karakteri

FOX TV’de yayımlanan “Kopuk” dizisinde Avukat Sera karakterini, yetenekli oyuncu Biran Damla Yılmaz canlandırıyor. Sera Egemen karakteri, duruşuyla ezber bozacak bir karakter olarak tasarlanmış. Dizinin oyuncu kadrosunda Kaan Yıldırım, Sarp Akkaya, Seray Kaya, Mustafa Açılan, Engin Alkan, Cansu Tuman, Evliya Aykan, Kadir Çermik, Melisa Doğu, Sahra Şaş, Merve Çağıran, Edip Tepeli ve Can Söküt gibi isimler yer alıyor.

Biran Damla Yılmaz’ın Hazırlığı ve Rolü

Biran Damla Yılmaz, 1997 doğumlu ve 26 yaşında bir oyuncudur. Konservatuvar mezunu olan Yılmaz, 164 cm boyunda ve 53 kg ağırlığındadır. Profesyonel oyunculuk kariyerine 2013 yılında başlayan Yılmaz, “Kırgın Çiçekler” dizisindeki Eylül Acar karakteriyle tanınmıştır. “Kopuk” dizisindeki Avukat Sera karakteri için özel olarak hazırlanan Yılmaz, avukatlardan dersler alarak ve özel bir imaj hazırlayarak role hazırlanmıştır.

Biran Damla Yılmaz’ın Dizi Kariyeri

Yılmaz, “Muhteşem Yüzyıl”, “Yasak”, “Beyaz Yalan”, “Kırgın Çiçekler”, “Canevim”, “Baraj”, “Yasak Elma”, “Hudutsuz Sevda” ve “Kopuk” gibi dizilerde rol almıştır.

Biran Damla Yılmaz’ın Kişisel Yaşamı

Instagram’da @bdamlayilmaz kullanıcı adıyla yaklaşık 4 milyon takipçisi bulunan Yılmaz, daha önce profesyonel basketbol oyuncusu Doğuş Özdemiroğlu ile ilişki yaşamıştır. Ancak şu anda sevgilisi bulunmamaktadır.

Exit mobile version