“Kopuk” Dizisinin Setinden İlk Kareler Geldi

FOX için çekilen yeni dizi “Kopuk”, MedYapım imzasını taşıyor. Tarlabaşı’nda gerçekleştirilen çekimlerden ilk görüntüler kamuoyuyla paylaşıldı, dizinin merakla beklenen sahnelerine dair önemli ipuçları verdi.

“Kopuk” Dizisinin Setinden İlk Kareler

Dizi, güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Başrollerde Kaan Yıldırım (Ferhan) ve Seray Kaya (Müjde) yer alırken, çekimlerde Tarlabaşı’nın otantik atmosferi göze çarpıyor. Koray Kerimoğlu’nun yönetmen koltuğunda oturduğu “Kopuk”, oyuncu kadrosu ve hikayesiyle izleyiciyi ekrana kilitlemeye hazırlanıyor.

"Kopuk" Dizisinin Setinden İlk Kareler Geldi

“Kopuk” dizisi, FOX ekranlarında izleyiciyle buluşmayı bekliyor. Tarlabaşı’nın renkli ve canlı sokakları, dizinin hikayesine otantik bir arka plan sağlayarak, karakterlerin hikayelerini daha da etkileyici kılıyor. Dizinin başarılı oyuncu kadrosu ve sürükleyici hikayesi, izleyicileri her bölümde yeni bir maceraya sürükleyecek vaadinde bulunuyor. Bu yılın en çok beklenen yapımlarından biri olan “Kopuk”, merakla ve heyecanla beklenen bir proje olarak dikkatleri üzerine çekiyor.

Oyuncu Kadrosu

“Kopuk”ta; Kaan Yıldırım, Biran Damla Yılmaz, Seray Kaya, Mustafa Açılan, Sarp Akkaya, Engin Alkan, Kadir Çermik, Melisa Doğu, Evliya Alkan, Sahra Şaş, Merve Çağıran, Edip Tepeli, Cem Söküt, Umut Kaya, Hakan Çelebi, Hakan Yufkacıgil, Güneş Hayat ve Cansu Tuman gibi isimler rol alıyor​​.

Bu kadro, hem tanınmış yüzleri hem de yeni yetenekleri bir araya getirerek diziye çeşitlilik ve derinlik katıyor.

Exit mobile version