Korkma Ben Yanındayım dizisine yeni oyuncular katıldı

Korkma Ben Yanındayım dizisine yeni oyuncular katıldı

FOX’un yeni dizisi “Korkma Ben Yanımdayım”, 21 Kasım’da sete çıkması planlanan Medyapım imzalı bir yapım. Dizi, Fikret Reyhan’ın yönetmenliğinde ve Erkan Birgören’in kaleminden çıkan bir hikayeyle izleyici karşısına çıkacak.

“Korkma Ben Yanımdayım” Dizisine Yeni Oyuncular Katılıyor

Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizide, Şevket Çoruh (Nihat), Günay Karacaoğlu (Seher), Murat Aygen (Turgut), Didem Balçın (Aylin), Gökçe Güneş Doğruöz (İnci) ve Eren Ören (Mert) gibi isimler yer alıyor.

Son zamanlarda dizinin kadrosuna üç önemli isim daha eklendi. Usta oyuncu Serhat Özcan, dizide “Sami” karakterini canlandıracak. Sami’nin eşi Tülin karakterini ise İpek Türktan üstlenecek. Ayrıca, Saim ve Tülin’in oğlu Mustafa karakterine Erdem Kaynarca hayat verecek. Kaynarca’nın canlandırdığı Mustafa karakteri, İnci’ye platonik olarak aşık bir genç olacak.

Bu yeni eklemelerle birlikte, “Korkma Ben Yanımdayım” dizisinin hikayesi ve karakter yapısı daha da zenginleşmiş görünüyor. Dizinin başlamasını bekleyen izleyiciler için bu gelişmeler, heyecanı artıran unsurlar arasında yer alıyor.

Exit mobile version