“Korkma Ben Yanındayım” Dizisine Yeni Yönetmen

"Korkma Ben Yanındayım" Dizisine Yeni Yönetmen

Merakla beklenen dizideki bu yeni yönetmen değişikliği ve sete çıkış tarihinin açıklanması, “Korkma Ben Yanındayım” projesinin hayranları arasında büyük bir heyecan yarattı. Dizi, MedYapım’ın FOX için hazırladığı projeler arasında önemli bir yere sahip.

“Korkma Ben Yanındayım” Dizisinin Yeni Yönetmeni ve Sete Çıkış Tarihi

MedYapım’ın FOX için hazırladığı “Korkma Ben Yanındayım” dizisinde önemli bir değişiklik yaşandı. Dizi, yönetmen değişikliği ile gündeme geldi.

Yönetmen Değişikliği ve Sete Çıkış Planı

Dizinin önceki yönetmeni Fikret Reyhan ile yolların ayrılmasının ardından, yeni yönetmen olarak Merve Çolak göreve getirildi. Dizinin sete çıkış tarihi olarak 3 Aralık Pazar günü belirlendi. Bu tarih, dizinin ilk bölüm çekimlerinin başlangıcı olarak planlanıyor.

Oyuncu Kadrosu ve Karakterler

Dizide yer alan başlıca oyuncular Şevket Çoruh (Nihat), Günay Karacaoğlu (Seher), Murat Aygen (Turgut), Didem Balçın (Aylin), Gökçe Güneş Doğrusöz (İnci), Eren Ören (Mert), Serhat Özcan (Sami), İpek Türktan (Tülin), Erdem Kaynarca (Mustafa) ve Fahriye Kesimal (Hande) olarak sıralanıyor. Bu oyuncu kadrosu, dizinin hikayesini zenginleştiren çeşitli karakterleri canlandıracak.

Exit mobile version