Kraliçe dizisinde Samet kimdir (menajer)? Mert Tezişçi kimdir, Instagram adresi ne?

Kraliçe dizisinde Samet kimdir (menajer)? Mert Tezişçi kimdir, Instagram adresi ne? Mert Tezişçi, Türk TV dizisi “Kraliçe”de Samet karakterine hayat veren 30 yaşındaki bir oyuncudur. Samet, Efekan, Burak, Ateş ve Murat’tan oluşan bir basketbol takımının menajeridir. Mert Tezişçi, Bilkent Üniversitesi Matematik Bölümü’nden mezun olduktan sonra Müjdat Gezen ve Ritüel Sanat Merkezi’nde oyunculuk ve drama eğitimi almıştır. Başkent Sanat Tiyatrosu, BKM, Çağdaş Sanatlar Sanat Merkezi ve Anadolu Ateşi Dans Akademisi gibi çeşitli kurumlarda sahne almıştır. “Kraliçe”, Mert Tezişçi’nin ilk profesyonel oyunculuk deneyimidir ve Roletalent menajerlik ajansı tarafından temsil edilmektedir. Instagram’da @mertezisci kullanıcı adıyla yaklaşık 1000 takipçisi ve 30 gönderisi bulunmaktadır.

Kraliçe dizisinde Samet kimdir?

Mert Tezişçi, Türk televizyon dizisi “Kraliçe”de, Basketbol takımının menajeri olan Samet karakterine hayat vermektedir. Samet, Efekan, Burak, Ateş ve Murat’dan oluşan takımın çalışmalarını yürütmekte ve oyuncuların menajerlik işlerini yönetmektedir.

Kraliçe dizisinde Samet kimdir (menajer)? Mert Tezişçi kimdir, Instagram adresi ne?

Mert Tezişçi, Bilkent Üniversitesi Matematik Bölümü’nden mezun olduktan sonra oyunculuk ve drama eğitimi almıştır. Oyunculuk kariyerine adım attıktan sonra, Başkent Sanat Tiyatrosu, BKM, Çağdaş Sanatlar Sanat Merkezi ve Anadolu Ateşi Dans Akademisi gibi çeşitli kurumlarda sahne almıştır. 2023 itibariyle 30 yaşında olan Mert Tezişçi, Roletalent menajerlik ajansı tarafından temsil edilmektedir.

“Kraliçe” dizisi, ünlü Amerikan filmi “Queen Sugar”ın Türk uyarlamasıdır. Burcu Özberk, Gökhan Alkan, Selin Şekerci, Selin Işık, Ecenaz Üçer, Merve Honca, Özgün Karaman, Caner Nalbantoğlu gibi birçok isim bu dizide yer almaktadır. Dizinin yönetmenliğini ise Cevdet Mercan üstlenmektedir.

Mert Tezişçi, “Kraliçe” dizisiyle ilk profesyonel oyunculuk deneyimini yaşamaktadır. Kendisi Instagram’da @mertezisci kullanıcı adıyla yaklaşık 1000 takipçisi ve 30 gönderisi bulunmaktadır.

Exit mobile version