Kubilay Aka Fenerbahçe filmi ne zaman yayınlanacak?

Kubilay Aka Fenerbahçe filmi ne zaman yayınlanacak?

Kubilay Aka Fenerbahçe filmi ne zaman yayınlanacak? Ünlü oyuncu Kubilay Aka, uzun bir süredir medyada görünmüyordu. Sezon başında Yasemin Allen ile başrolünü paylaştığı Dokuz Oğuz dizisinin erken final yapmasıyla hayal kırıklığı yaşayan Aka, dijital platformdaki Sadece Arkadaşız dizisi ve Annesinin Kuzusu sinema filminde yer aldı. Ancak hayranları yeni bir proje bekliyordu ve Kubilay Aka’nın açıklamasıyla bu bekleyiş sona erdi.

Kubilay Aka Fenerbahçe filmi ne zaman yayınlanacak?

Kubilay Aka, Ay Yapım’ın düzenlediği bir etkinlikte yaptığı açıklamada, kendi adına çok özel bir proje üzerinde çalıştığını ifade etti. Henüz çekimlere başlamadıklarını belirten Aka, film için kişisel olarak hazırlık sürecinde olduğunu söyledi. Projenin Fenerbahçe üzerine olduğunu ve milli direnişi anlatacağını da paylaştı. Kubilay Aka, bu film için heyecanlı olduğunu ve çalışmalarına devam ettiğini vurguladı.

Ünlü oyuncu, yaz aylarını filmin hazırlıklarıyla geçireceğini ve Ağustos ve Eylül aylarında sette olacağını belirtti. Tatil düşüncesi olmadığını söyleyen Aka, şu anda sadece işine odaklandığını ve özel hayatında da herhangi bir değişiklik olmadığını dile getirdi.

Ayrıca, Merve Dizdar’ın Cannes Film Festivali’nde “en iyi kadın oyuncu” olarak ödüllendirilmesiyle ilgili de konuşan Kubilay Aka, arkadaşını sevdiğini ve yetenekli bulduğunu ifade etti. Onun Türkiye’nin en iyi kadın oyuncularından biri olduğunu belirten Aka, Dizdar’ın ödülü hak ettiğini ve ülkeyi güzel bir şekilde temsil ettiğini söyledi.

Kubilay Aka’nın Fenerbahçe üzerine olan yeni projesi, hayranları ve sinemaseverler tarafından büyük bir merakla bekleniyor. Kubilay Aka’nın kişisel hazırlıkları ve film çalışmaları, projenin başarısını artırmak için büyük bir özveriyle devam ediyor.

Exit mobile version