Kubilay Aka’dan yeni bir anlaşma daha! Kubilay Aka’nın yeni projesi ne?

Kubilay Aka’dan yeni bir anlaşmaya daha! Kubilay Aka’nın yeni projesi ne? FOX’ta ekrana gelen asker dizi Dokuz Oğuz’un yıldızı Kubilay Aka yeni bir anlaşmaya imza attı.

Kubilay Aka’dan yeni bir anlaşma daha!

Çağan Irmak’ın özel çocukların hikâyesini anlatan filmi “Sevda Mecburi İstikamet”teki oyunculuğu ve son olarak başrolünde yer aldığı asker dizisi “Dokuz Oğuz”daki performansıyla beğeni toplayan Kubilay Aka, bir reklam anlaşması yaptı. Geçen yıl setten sete koşturan yakışıklı oyuncu ünlü bir şampuan markasıyla anlaşma imzaladı.

Kubilay Aka kimdir, kaç yaşında?

Kubilay Aka’dan yeni bir anlaşma daha! Kubilay Aka’nın yeni projesi ne?

12 Nisan 1995 İstanbul doğumlu Kubilay Aka 26 yaşındadır. Kubilay Aka, Eskişehir Anadolu Üniversitesinde Havaalanı Yönetim bölümünü bitirmiştir. Muğla’da özel bir havalimanı şirketinde çalışırken tesadüfen keşfedilen ve Vatanım Sensin dizisinin deneme çekimlerine çağırılan Kubilay Aka, dizide Ali Kemal karakterine hayat vererek ilk oyunculuk deneyimini gerçekleştirmiştir.

Oyunculuk kariyeri boyunca birçok yapımda rol alan Kubilay Aka Kanal D’de yayınlanan, başrollerinde Halit Ergenç ve Bergüzar Korel’in yer aldığı “Vatanım Sensin” dizisinde Ali Kemal karakterine hayat vermiştir. Türk televizyonlarının uzun soluklu dizisi Çukur’un oyuncu kadrosunda yer alan Aka, dizide 4 sezon boyunca çok sevilen Celasun karakterini başarıyla oynamıştır.

Rol aldığı dizi ve filmler:

2016-2017 Vatanım Sensin: Ali Kemal rolünde

2017 Arif V 216: Yakışıklı Kemal rolünde

2017-2021 Çukur: Celasun rolünde

2018: Aşk Bu Mu?: Umut rolünde

2020- 2021 Aşk 101: Kerem rolünde

 

 

 

Exit mobile version