“Küçük Dahi İbni Sina” Dizisinin İkinci Sezonu Onay Aldı

"Küçük Dahi İbni Sina" Dizisinin İkinci Sezonu Onay Aldı

TRT’nin dijital platformu Tabii’nin en çok izlenen projeleri arasında yer alan “Küçük Dahi İbni Sina” dizisinin ikinci sezonu için onay çıktı. Dizi, çocuklar tarafından da oldukça seviliyor ve YouTube’da milyonlarca izlenme sayısına ulaşmış durumda. Dizinin ikinci sezon senaryoları da oldukça beğenildi. Proje tasarımını Mehmet Bozdağ, senaryosunu İhsan Yıldırım yaparken, yönetmen koltuğunda Kamil Aydın oturuyor. Dizi, Bozdağ Film tarafından çekiliyor ve kadrosunda Kaan Alp Dayı, Mehmet Ali Kaptanlar, Deniz Bolışık, Meriç Özkaya, Recep Efe Ekemen, Ekin Pasvanoğlu ve Bengi Öztürk Akkaya gibi isimler yer alıyor. Dizi önümüzdeki günlerde sete çıkacak.

İkinci Sezonun Önemi

Dizinin ilk sezonu büyük bir başarı yakaladı ve ikinci sezon için de yüksek beklentiler var. Özellikle çocuklar tarafından sevilmesi ve eğitici bir içeriğe sahip olması, dizinin önemini artırıyor.

Yeni Sezonda Neler Bekliyoruz?

Dizinin ikinci sezonu için senaryolar çok beğenildi. Ancak hangi konuların işleneceği veya yeni karakterlerin olup olmayacağı henüz net değil. İkinci sezonun da ilk sezon kadar başarılı olup olmayacağı merak konusu.

Dizi Ekibi ve Yeni Sezon

Dizi ekibi oldukça deneyimli isimlerden oluşuyor. Yönetmen Kamil Aydın ve senarist İhsan Yıldırım gibi isimlerin yanı sıra, oyuncu kadrosu da oldukça güçlü. Yeni sezonda bu deneyimli ekibin neler sunacağı büyük bir merakla bekleniyor.

Exit mobile version