“Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi” ilk bölümüyle reytinglerde zirvede

"Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi" ilk bölümüyle reytinglerde zirvede

“Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi” ilk bölümüyle reytinglerde zirvede yer aldı. İşte TRT’nin yeni tarihi dizisi hakkında güncel bilgiler.

“Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi” Dizisinin Başarılı Başlangıcı

TRT’nin Türk-Pakistan ortak yapımı olan “Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi” dizisi, izleyicileri ekran başına toplamayı başardı. Dizi, ilk bölümüyle dün akşam yayınlandı ve Selahaddin Eyyubi’nin Kudüs’ü işgalden kurtarma hikayesini konu alıyor.

Reytinglerde Zirveye Yerleşme

Dizinin ilk bölümü, hem sosyal medyada Türkiye gündeminde birinci sıraya yerleşti hem de reytinglerde zirveye oturdu. “Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi”, Tüm Kişiler kategorisinde 6.57, AB kategorisinde 7.29 ve ABC1 kategorisinde 7.36 reyting payı elde ederek büyük bir başarıya imza attı.

Oyuncu Kadrosu ve Yapım Ekibi

Başrolünde Uğur Güneş’in yer aldığı dizi, çeşitli reyting kategorilerinde yüksek puanlar aldı. Tüm Kişiler kategorisinde 6.57, AB kategorisinde 7.29 ve ABC1 kategorisinde 7.36 reyting ile birinci sırada yer aldı. Dizinin yönetmen koltuğunda Sedat İnci otururken, senaryosunu Serdar Özönalan kaleme aldı. Uğur Güneş’in yanı sıra Dilin Döğer, Mehmet Ali Nuroğlu, Kaan Çakır, Erdinç Gülener, Tuvana Türkay, Ekin Türkmen, Gökçe Akyıldız, Sezgin Erdemir, Ece Özdikici, Seda Yıldız gibi başarılı oyuncular da dizide rol alıyor.

Exit mobile version