Kudüs Selahaddin Eyyubi için ilk tanıtım fragmanı yayınlandı

Kudüs Selahaddin Eyyubi için ilk tanıtım fragmanı yayınlandı

TRT 1’in yeni dizisi “Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi”nin ilk tanıtımı yayınlandı. Dizi, Kudüs’ü işgalden kurtaran Selahaddin Eyyubi’nin hikayesini ekranlara taşıyacak. Uğur Güneş ve Dilin Döğer başrolleri paylaşırken, Mehmet Ali Nuroğlu, Kaan Çakır, Erdinç Gülener ve diğerleri gibi başarılı isimler de kadroda yer alıyor. Akli Film tarafından yapılan dizinin proje tasarımını Emre Konuk, yönetmenliğini Sedat İnci, senaryosunu ise Serdar Özönalan üstleniyor.

Kudüs Selahaddin Eyyubi tanıtım fragmanı

Dizi, geçmiş dönemlerde TRT 1’de büyük beğeni kazanan “Alparslan Büyük Selçuklu” dizisinin ardından kanalın yeni tarihi projesi olarak izleyici karşısına çıkacak. İlk tanıtımıyla dikkatleri üzerine çeken “Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi”, yüksek prodüksiyon kalitesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla sezonun en iddialı işlerinden biri olarak gösteriliyor​1​.

Tanıtımda, başarılı oyuncu Uğur Güneş ve “Cihan’a adalet Kudüs’e hürriyet” sözü öne çıktı. Yakında TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan dizi, mukaddes şehir Kudüs’ün kurtuluşunu ve Selahaddin Eyyubi’nin bu tarihi mücadelesini anlatacak​.

Exit mobile version