Serra Arıtürk Netflix’in “Asaf” Projesinde

Serra Arıtürk Netflix'in "Asaf" Projesinde

Netflix, Türkiye’de ürettiği yerel projelerle dikkat çekmeye devam ediyor. Son olarak “Fatma” dizisiyle büyük bir başarı yakalayan platform, şimdi de “Asaf” adlı yeni bir projeye imza atıyor. Bu projede “Kulüp” dizisindeki performansıyla adından söz ettiren Serra Arıtürk de yer alacak.

Dizi Hakkında Genel Bilgiler

“Asaf” dizisinin başrolünü Cihangir Ceyhan üstleniyor. Dizi, 17 Ekim’de sete çıkması planlanıyor. Özgür Önurme’nin yazıp yöneteceği dizi, 6 bölümden oluşacak. Dizi, bir Uber şoförü olan Asaf’ın yaşadığı bir kaza sonrası hayatının altüst olmasını konu alıyor.

Oyuncu Kadrosu

Dizide, Burçin Terzioğlu Asaf’ın boşanma aşamasında olduğu eşi Sema karakterine, Uygar Özçelik “Harun”, Saadet Işıl Aksoy “Rüya”, Sema Keçik “Nermin” ve Tayanç Ayaydın “Aziz” karakterlerine hayat verecek. Serra Arıtürk ise dizide taksi durağında çalışan “Meltem” karakterini canlandıracak.

Serra Arıtürk’ün Katılımı

Serra Arıtürk, “Kulüp” dizisinde canlandırdığı “Keriman” karakteriyle oldukça başarılı bir performans sergilemişti. Şimdi ise Netflix’in “Asaf” dizisinde “Meltem” karakteriyle izleyici karşısına çıkacak. Okuma provası yapılan dizinin çekimlerinin 17 Ekim’de başlaması planlanıyor.

Netflix’in yeni Türk yapımı “Asaf”, oldukça iddialı bir kadroya sahip. Özellikle “Kulüp” dizisindeki performansıyla tanınan Serra Arıtürk’ün de kadroya dahil olması, dizinin kalitesini daha da artıracak gibi görünüyor. Dizi, 17 Ekim’de sete çıkacak ve izleyicilerle buluşacak.

Exit mobile version