Kuruluş Osman 116. bölüm fragmanı izle! Yeni bölümde Osman Bey’in büyük planı!

Kuruluş Osman 116. bölüm fragmanı izle! Yeni bölümde Osman Bey’in büyük planı!

Kuruluş Osman 116. bölüm fragmanı izle! “Kuruluş Osman,” ATV ekranlarındaki reyting zirvesinde yer alan ve izleyicilerin büyük ilgisini çeken bir dizidir. 1 Mart Çarşamba saat 20.00’de 116. bölümüyle ekranlarda yayınlanacak. Dizide Osman Bey, Nayman’a karşı bir ordu kurmak için öncülük edecektir ve Yenişehir’in ele geçirilmesi için Bala ve Malhun Hatunları görevlendirecektir. Frigg ise Bala Hatunları tarafından ele geçirilmiştir ve İsmihan Sultan ve Bengi Hatun tarafından endişe ile beklenmektedir.

Dizinin yapımı ve proje tasarımı Mehmet Bozdağ’a, yönetmenliği Ahmet Yılmaz’a ve başrolü Burak Özçivit’e aittir.

Kuruluş Osman 116. bölüm fragmanı izle

“Kuruluş Osman” dizisi, atv ekranlarında reytinglerin zirvesinde yer alan ve izleyiciden büyük beğeni toplayan bir dizidir. 1 Mart Çarşamba 20.00’de atv’de yayınlanacak olan 116’ıncı bölüm, seyirciyi ekranlara kilitleyecektir.

Dizinin konusu, Osman Bey’in hayatını ve Osmanlı İmparatorluğu’nun kuruluş sürecini anlatmaktadır. Bu bölümde Osman Bey, Nayman’a karşı kurulacak orduya kendisi kumandanlık edecektir. Osman Bey, vergi verilmesine karşı olan Nayman’a karşı bir ordu kurma kararı alır. Ancak İsmihan Sultan ve Beyler bu karara sıcak bakmazlar ve aralarındaki gerilim nasıl sonuçlanacak, merak konusudur.

Nayman, Kayı Obası’na gelir ve Osman Bey ile yüzleşir. Osman Bey, Nayman’a karşı olan kararlı tavrını sürdürürken, aklında herkesi şaşırtacak bir yol da vardır. Osman Bey’in Nayman’a karşı planı, izleyicilerin merakla beklediği bir konudur.

Ayrıca Frigg adlı bir kişi, Bala Hatunları tarafından ele geçirilmiştir. Frigg’in konuşmaması için İsmihan Sultan ve Bengi Hatun ne yapacaklar, merak konusudur. Osman Bey, aynı zamanda Yenişehir’i yeniden Kayı yurdu haline getirmeyi düşünür ve bunun için Malhun Hatun ve Bala Hatun’u vazifelendirir. Hatunlar, Yenişehir’i nasıl ele geçirecekler, izleyicilerin merakla beklediği bir konudur.

“Kuruluş Osman” dizisi, yapım ve proje tasarımı Mehmet Bozdağ’a, yönetmenliği Ahmet Yılmaz’a ve başrolü Burak Özçivit’in üstlendiği bir dizidir. Dizi, atv ekranında çarşamba akşamlarına damga vurmaya devam edecektir.

Exit mobile version