Kuruluş Osman dizisi için 122. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kuruluş Osman dizisi için 122. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yeni bölümde neler olacak? Atv ekranındaki popüler dizi “Kuruluş Osman”nin 122. bölümü 19 Nisan Çarşamba akşamı 20.00’de ekrana gelecek. Osman Bey, Köprühisar’ı fethetmeyi hedeflerken, İsmihan Sultan Osman Bey’i engellemeyi planlar. Osman Bey’in Köprühisar’ı alması için hazırladığı kilit hamle karşısında İsmihan Sultan ve Nayman’ın yapacağı sürprizler bulunuyor. Aynı zamanda Bengi Hatun, İsmihan Sultan’la güç için yan yana durmaya devam eder ve İsmihan Sultan, Cengiz Han’ın mührünü ele geçirmek için hamle yapacaktır. Nayman, Osman Bey’in karargahını basarken, konağa baskın düzenlenir ve yangın ortalığı karıştırır. Osman Bey bu yangında nasıl bir kayıp verecek ve yapımı Mehmet Bozdağ tarafından yönetmenliği Ahmet Yılmaz tarafından yapılan dizi, atv ekranında çarşamba akşamlarına devam edecektir.

Kuruluş Osman dizisi için 122. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Atv ekranındaki sevilen dizi “Kuruluş Osman”nin 122. bölümü 19 Nisan Çarşamba akşamı 20.00’de izleyicilerle buluşacak. Bölüm, Osman Bey’in Köprühisar’ı fethetmeyi hedeflediği anı ve İsmihan Sultan’ın Osman Bey’i engellemeyi planladığı zamanı konu alacak.

Kuruluş Osman dizisi için 122. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Osman Bey, Köprühisar’ı almak için hazırlıklıdır. Fakat İsmihan Sultan ve Nayman’ın yapacağı sürprizler onun yolunu kesebilir. Bengi Hatun da hala İsmihan Sultan’la birlikte güç için mücadele etmektedir. Aynı zamanda İsmihan Sultan, Cengiz Han’ın mührünü ele geçirmek için hamle yapmaya kararlıdır.

Neyse ki, Nayman Osman Bey’in karargahını basarken, konağa baskın düzenlenir. Bu baskın sonucu ortalık yangın yerine döner ve Osman Bey bir kayıp verme ihtimali bulunur.

Yapımı Mehmet Bozdağ tarafından yapılan ve yönetmenliğini Ahmet Yılmaz’ın üstlendiği dizi, atv ekranında çarşamba akşamlarına devam edecek ve izleyicilerine heyecan dolu anılar sunmaya devam edecektir.

Exit mobile version