Kuruluş Osman dizisinde Bala Hatun neden ayrılıyor?

Kuruluş Osman dizisinde Bala Hatun neden ayrılıyor?

Kuruluş Osman dizisinde Bala Hatun neden ayrılıyor? Milyonlarca insan tarafından takip edilen Kuruluş Osman dizisi, son bölümdeki gelişmelerle seyircileri şaşırttı. İzleyicilerin tepkisine sebep olan olayları haberimizde bulabilirsiniz.

Kuruluş Osman dizisinde Bala Hatun neden ayrılıyor?

ATV ekranlarında yayınlanan tarihi dizi Kuruluş Osman, son bölümde yaşanan gelişmelerle izleyicileri şaşırttı. Dizi, ilk olarak 20 Kasım 2019 tarihinde yayınlanmaya başlamış ve 4 sezon boyunca devam etmiştir. Dizinin yönetmenliğini Metin Günay, senaryosunu ise Mehmet Bozdağ üstlenmektedir. Başrolünde Burak Özçivit’in yer aldığı Kuruluş Osman dizisinin son bölümünde olaylar karıştı.

Çarşamba akşamları seyircisiyle buluşan Kuruluş Osman dizisinin son bölümünde İsmihan Sultan, Osman Bey’i yok etmek için Nayman ile işbirliği yapar. Bayındır Bey’i de yanına alarak Osman Bey’e suikast görevi verir. İsmihan Sultan ile Bengi Hatun otururken Nayman, Osman Bey’in konağını bastı. Tüm seyirciler, ekrana kilitlenerek olayların gidişatını heyecanla takip etti. Bala Hatun karakterini canlandıran Özge Törer’in önümüzdeki bölümden itibaren diziden ayrılacağı söylentileri yayıldı. Bala Hatun’un diziden ayrılacağı haberleri sonrasında izleyiciler, büyük bir tepki gösterdi ve artık diziye ilgi göstermeyeceklerini belirten yorumlar yaptılar. Kuruluş Osman dizisinin 124. bölümü 3 Nisan Çarşamba akşamı ATV ekranlarında yayınlanacak.

Exit mobile version