Kuruluş Osman dizisinde Tekfur kimdir gerçek adı ne?

Kuruluş Osman dizisinde Tekfur kimdir gerçek adı ne?

Kuruluş Osman dizisinde Tekfur kimdir gerçek adı ne? Kuruluş Osman dizisine Tekfur karakteriyle katılacak olan Hakan Yufkacıgil’in performansı, dizi hayranları tarafından merakla bekleniyor.

Kuruluş Osman dizisinde Tekfur karakterine hayat verecek olan Hakan Yufkacıgil’in katılımıyla diziye yeni bir soluk gelmesi bekleniyor. ATV ekranlarının reyting rekortmeni yapımı Kuruluş Osman, Burak Özçivit, Özge Törer, Ragıp Savaş, Çağrı Şensoy, Alparslan Özmol, Miray Akay ve Çınar Balcı gibi başarılı oyuncularıyla her çarşamba akşamı izleyiciyle buluşuyor.

Kuruluş Osman dizisinde Tekfur kimdir?

Tekfur Osmanlı Türkçesinde Hristiyan hükümdarlara verilen bir isimdir ve karakterin Bizanslara ait bir yönetici olarak Osman Bey’in karşısına çıkması bekleniyor. Dizinin 131. bölümüyle birlikte sezon finali yapması planlanırken, 4. sezonunun ardından en az bir sezon daha devam edeceği açıklandı.

Dizide Tekfir karakterini canlandıran Hakan Yufkacıgil, Bursa doğumlu ve oyunculuk kariyerine Bursa Devlet Tiyatrosu Ahmet Vefik Paşa Sahnesi’nde kursiyer olarak başladı. Daha sonra İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nde eğitimini sürdürdü. 2004 yılında Kanal D’de yayınlanan Çemberimde Gül Oya dizisiyle ilk profesyonel oyunculuk deneyimini yaşadı. Daha önce Hakim, Kefaret, Payitaht: Abdülhamid, Filinta ve Cesur Yürek gibi dizilerde rol aldı. 2020 yılında Duygu Yürekçe ile evlendi.

Exit mobile version