Kuruluş Osman neden yok? Yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Kuruluş Osman neden yok? Yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Kuruluş Osman neden yok? Sevilen ATV dizisinin yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? ATV’nin reyting rekortmeni dizisi Kuruluş Osman, Cumhurbaşkanı Özel Yayını nedeniyle 29 Mart Çarşamba akşamı yayınlanamayacak. Ancak dizinin 120. bölümü, 5 Nisan Çarşamba günü yayınlanacak. Dizide Burak Özçivit, Özge Törer, Ragıp Savaş ve Çağrı Şensoy gibi ünlü isimler rol alıyor. Seçim yaklaştığı için özel yayınların yapılması nedeniyle dizi yayın akışında değişikliğe uğrayabilir.

Kuruluş Osman neden yok? Neden yayınlanmadı?

Tamam, anladım. ATV ekranlarının en popüler dizilerinden biri olan Kuruluş Osman, Cumhurbaşkanı’nın özel yayını nedeniyle 29 Mart Çarşamba akşamı yayınlanamayacak. Bu özel yayınlar, seçimlerin yaklaşması nedeniyle düzenleniyor ve yayın akışında değişikliklere sebep olabiliyor. Ancak, Kuruluş Osman’un yeni bölümü olan 120. bölümü, 5 Nisan Çarşamba günü yayınlanacak ve izleyicilerle buluşacak.

Dizinin oyuncuları

Dizinin yönetmeni Ahmet Yılmaz, Burak Özçivit, Özge Törer, Ragıp Savaş ve Çağrı Şensoy gibi birçok başarılı oyuncu kadrosuna sahip. Dizi, Osmanlı İmparatorluğu’nun kuruluş dönemini anlatıyor ve her hafta çarşamba akşamları ATV ekranlarında yayınlanıyor.

Exit mobile version