“Kuruluş Osman” Tekrar Bölümüyle En Çok İzlenen Yapım Oldu

"Kuruluş Osman" Tekrar Bölümüyle En Çok İzlenen Yapım Oldu

“Kuruluş Osman,” dün akşam yayınlanan tekrar bölümüyle reytinglerin zirvesine oturdu. Dizi, farklı kategorilerde yüksek izlenme oranları ve izlenme payları elde ederek popülerliğini korumaya devam ediyor.

“Kuruluş Osman” Tekrar Bölümüyle En Çok İzlenen Yapım Oldu

ATV ekranlarında beşinci sezonunda da büyük ilgi gören “Kuruluş Osman,” dün akşam yayınlanan 132. bölüm tekrarıyla en çok izlenen yapım oldu. Dizi, Tüm Kişiler kategorisinde %5,40 reyting ve %13,97 izlenme payı elde etti. Ayrıca, AB Sosyal Statü’de %3,64 izlenme oranı ve %10,96 izlenme payı, 20+ABC1 kategorisinde ise %5,09 izlenme oranı ve %12,84 izlenme payı alarak en çok izlenen dizi oldu.

Reyting ve İzlenme Detayları

“Kuruluş Osman” Dizisinin Konusu ve Oyuncuları

“Kuruluş Osman,” Osman Gazi’nin hayatını ve Osmanlı İmparatorluğu’nun kuruluşunu konu alıyor. Dizi, Osman Gazi’nin iç ve dış mücadelelerini, Bizans ve Moğol İlhanlığı’na karşı nasıl mücadele ettiğini ve bağımsız bir devlet kurmayı nasıl başardığını anlatıyor. Osman Gazi’nin birçok düşmanı ve hainle karşılaştığı, ancak sadık yoldaşlar, aile ve arkadaşlarının yardımıyla bu engelleri nasıl aştığı gösteriliyor.

Ana Oyuncular

Dizi, Mehmet Bozdağ tarafından yaratılmıştır ve şu anda beşinci sezonunda ATV’de yayınlanmaktadır.

Exit mobile version