Kutsi neden boşanıyor? Kutsi’nin eşi kim?

Benim Adım Melek dizisinde başrolü oynayan Kutsi, çocuk oyuncu Poyraz Ar’ın annesi Sibel Ülker ile evlendiği ancak çiftin şimdi boşanma kararı aldığı haberleri gündeme geldi. Sibel Ülker’in boşanma davasını açmasıyla birlikte Kutsi de basında yer almasını engellemek için gizlilik kararı aldırdı. Kutsi, şu anda Üvey Anne dizisinde rol almasıyla da dikkatleri üzerine çekti.

Kutsi neden boşanıyor?

Kutsi ve Sibel Ülker, 2019 yılında Benim Adım Melek dizisinde bir araya geldi ve sette tanışarak evlilik kararı aldı. Ancak çift, evliliklerini basından uzak tutarak özel tutmak istedikleri kararla boşanma yoluna gittiler. Sibel Ülker, temelde sarsılan evlilik birliği iddiasıyla boşanma davasını açarken, Kutsi de medyada yer almaması için gizlilik kararı aldırdı.

Kutsi neden boşanıyor? Kutsi'nin eşi kim?

Kutsi, şu sıralar ATV ekranlarında yayınlanan Üvey Anne dizisinde rol almaktadır ve boşanma haberleriyle gündeme gelmiştir. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, ayrılık kararı alan Sibel Ülker, evlilik birliğinin temelinden sarsıldığı iddiasıyla boşanma davası açmıştır. Kutsi ise mahkemeden duruşmanın basına yansımaması için gizlilik kararı almış ve konuyla ilgili sessizliğini korumuştur.

Öte yandan, Sibel Ülker’in kadına şiddetle ilgili yaptığı bir paylaşım da kafa karışıklığı yaratmıştı. 2021 yılında Kutsi ile evlenen Sibel Ülker, sosyal medya hesabından kadına şiddetle ilgili bir paylaşım yapmış ve ardından bu paylaşımın yanlış anlaşıldığını açıklamıştı. Bu durum da boşanma haberleriyle birleşince daha fazla dikkat çekmişti.

Exit mobile version