Laçin Ceylan Çağatay Ulusoy’un başrolünde olduğu Gaddar dizisinde

Laçin Ceylan Çağatay Ulusoy’un başrolünde olduğu Gaddar dizisinin kadrosuna katıldı. “Gaddar”ın, Türk televizyonlarında yeni bir soluk getirmesi ve uluslararası alanda da ilgi çekmesi umuluyor. Bu dizi, özellikle Çağatay Ulusoy’un oyunculuğu ve diziye getireceği derinlik açısından büyük beklentiler yaratıyor.

Çağatay Ulusoy’lu “Gaddar” Dizisine Flaş Transfer

Bu sezonun en çok merak edilen yeni dizilerinden biri olan “Gaddar”, Sinan Öztürk’ün yönetmenliğinde ve Hürer Ebeoğlu’nun senaryosuyla hayata geçiriliyor. Dizi, askerden dönen bir gencin acımasız bir katil olma sürecini etkileyici bir dille anlatıyor. Çekimlerin sıcak provaları başlamış olup, 20 Kasım’da sete çıkılması planlanıyor.

Laçin Ceylan Çağatay Ulusoy'un başrolünde olduğu Gaddar dizisinde

Dizinin Oyuncu Kadrosu ve Karakterler

Başrollerde Çağatay Ulusoy (Levent) ve Sümeyye Aydoğan (Aydan) yer alıyor. Levent’in annesi Fatma rolü için yapılan uzun süreli görüşmeler sonucunda, ödüllü oyuncu ve eğitmen Laçin Ceylan kadroya katıldı. Dizide ayrıca, Levent’in babası Davut rolünde Hakan Salınmış, kardeşi Rüzgâr rolünde Fatih Berk Şahin, “Müdür” rolünde Onur Saylak, “Fikriye” rolünde Deniz Özerman ve “Gürkan” rolünde Aytek Şayan yer alacak. Neslihan Yeldan ise “Oya” karakterini canlandıracak.

Dizinin Yayın Planı ve Beklentiler

“Gaddar”, FOX’ta Aralık ayında yayınlanması planlanan bir yapım. Dizinin, oyuncu kadrosu ve konusuyla dikkat çekmesi ve Türk dizi sektöründe önemli bir yer edinmesi bekleniyor. Bu yapımın, izleyiciler üzerindeki etkisi ve alacağı tepkiler merak konusu.

Exit mobile version