Lana Del Rey evlendi mi? Lana Del Rey kiminle evlendi? Elizabeth Woolridge Grant gerçekten evlendi mi?

Lana Del Rey evlendi mi? Lana Del Rey kiminle evlendi? Elizabeth Woolridge Grant gerçekten evlendi mi? Dünyaca ünlü Amerikalı şarkıcı Lana Del Rey’in kendi sosyal medya  hesabından paylaştığı fotoğraf kafaları karıştırdı.

Lana Del Rey evlendi mi?

Elizabeth Woolridge Grant sahne adıyla Lana Del Rey güzelliğiyle herkesi büyülüyor. Ünlü şarkıcı aynı zaman da söz yazarı  Lana Del Rey’in kendi sosyal medya hesabından yaptığı gelinlikli fotoğrafı akıllara evlendi mi, kiminle evlendi? Sorularını getirdi. Ünlü şarkıcının otoparkta gelinlikli fotoğrafının dergi çekimi için kamera karşısına geçtiği öğrenildi.

Lana Del Rey evlendi mi? Lana Del Rey kiminle evlendi? Elizabeth Woolridge Grant gerçekten evlendi mi?

Lana Del Rey kimdir?

Lana Del Rey yani Elizabeth Woolridge Grant, 1985 yılında Kaliforniya, ABD’de doğdu. Kendisi popüler müzik sanatçısı, şarkı yazarı ve söz yazarıdır. 2011 yılında “Video Games” şarkısıyla tanındı ve bu şarkı, popüler kültürde ve sanat camiasında büyük bir yankı uyandırdı.

Del Rey’in müziği, 60’lar ve 70’lerin pop müziği, country ve hip hop gibi farklı müzik tarzlarını bir araya getirir. Şarkıları, melankolik, nostaljik ve ağır hissiyatların öne çıktığı bir atmosfer yaratır. Del Rey, kendine özgü bir tarzı ve ses tonuyla tanınır ve müziğinde genellikle aşk, hayal kırıklığı ve kendi yolculuğunu anlatır.

Del Rey, 2012 yılında ilk stüdyo albümü Born to Die’yi yayımladı ve bu albüm, tüm dünyada büyük bir başarı yakaladı. Albüm, ünlü müzik eleştirmenleri tarafından olumlu yorumlar aldı ve Del Rey’in müziğinin bir fenomen olduğu belirtildi. Albümün ardından Del Rey, Lust for Life, Honeymoon, Norman Fucking Rockwell! ve Ultraviolence gibi daha birçok albüm yayımladı ve bugüne kadar çok sayıda hit şarkıya imza attı.

Lana Del Rey, müziği, şarkı sözleri ve kendine özgü tarzıyla birçok insan tarafından sevilen ve hayranlık duyulan bir sanatçıdır. Kendisi, 21. yüzyılın en etkili ve öncü müzik sanatçılarından biridir ve müziğinin popüler kültür ve sanat dünyasındaki yeri hâlâ devam etmektedir.

 

Lana Del Rey’in instagram hesabı için tıklayın…

Exit mobile version